افزايش جمعيت ميمند با بازگشت به خانه‌هاي دستکند

مدير پايگاه ميراث روستايي ميمند در گفتگو با ميراث آريا(chtn)ضمن بيان اين مطلب افزود: تاثير عملکرد پايگاه را مي‌توان در حفظ و افزايش نزديک به 50درصد جمعيت ميمند با بازگشت تعدادي از روستائيان مهاجر، به ويژه جوانان دانست.

کيارش اقتصادي با اشاره به بهره‌گيري گسترده و ابتکاري از شيوه‌هاي بومي در مرمت، ساخت، بهسازي، معماري داخلي و صنايع دستي بيان داشت: در کنار اين فضاي اصيل و تاريخي و بدوي کم نظير به روز کردن کاربري با حداکثر بهره‌گيري از مصالح و روش هاي بومي نيز انجام شد.

وي اضافه کرد:همچنين از تکنولوژي در مواردي مانند حفظ محيط زيست، تجهيز و استحکام بخشي با در نظر گرفتن همخواني بصري استفاده شد.

وي مطالعه و احياي صنايع دستي بومي، به روز رساني آنها و غني‌سازي ارائه کالا و بازاريابي در سطوح گوناگون منطقه‌اي ، کشوري و جهاني را از ديگر اقدامات پايگاه برشمرد و اظهارداشت: همچنين اسناد روش‌هاي حفاظت، مرمت، احيا و مديريت به عنوان مرجع تدوين شد.

اقتصادي در پايان پادآور شد:در مجموع، تغيير جايگاه نسبتا ناشناخته و رو به اضمحلال به محيطي پويا و پرونق‌تر و احراز موقعيت‌هاي چون برنده شدن جايزه چشم‌اندازهاي فرهنگي \"ملينامرکوري\" سال 2005 به عنوان نشانه‌اي خوش يمن را مي‌توان از عمده فعاليت‌هاي پايگاه ميراث روستايي ميمند عنوان کرد./119



انتهای پیام/

کد خبر 138901131