وي اضافه کرد: با توجه به بخشنامه وزير کشور و انتصاب استانداران به عنوان رييس ستاد دائمي تسهيلات سفر هر استان سازمانهاي مختلف عضو اين ستاد نيز حضور فعالي در حوزههاي تحت پوشش خود داشتند.
رييس ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور تصريح کرد: در اين مدت و در حوزه نظارت بر عملکرد تاسيسات و موسسات خدماترسان به مسافران نوروزي وابسته به ارگانهاي مختلف عضو ستاد نيز نظارتهاي خوبي از سوي ناظران مربوط انجام شده است.
موسوي با اشاره به رشد 20 درصدي گردشگران نوروزي نسبت به سال گذشته تصريح کرد: رشد 20 درصدي گردشگران نوروزي وظيفه ما را سنگينتر ميکند تا با برنامهريزي مناسب بتوانيم از اين جا به جايي ميليوني جمعيت در توسعه اقتصادي گردشگري بهره ببريم.
وي همچنين اذعان داشت: استانهايي که در سالهاي گذشته جز استانهاي کم برخوردار از نظر جذب گردشگر به شمار ميرفتند نوروز امسال شاهد افزايش گردشگران ورودي به اين استانها بوديم؛ براي نمونه استانهاي کهگيلويه و بويراحمد و چهارمحال و بختياري با افزايش 33 درصدي مسافران نوروزي مواجه بودند و به اين واسطه ضريب اشغال اماکن اقامتي در اين استانها صد در صد بود.
معاون گردشگري کشورمان با بيان اينکه استان سيستان و بلوچستان نيز در نوروز ميزبان بيش از 400 هزار تن از هموطنان بود، افزود: ورود اين حجم مسافر به اين استان علاوه بر رضايتمندي مردم موجب شکلگيري چرخه اقتصاد گردشگري در آن استان شده است.
موسوي متذکر شد: سعي داريم از ابتکار و برنامهريزي استانها در نگه داشتن مسافران و همچنين استانهايي که در اين راه از روش علمي بهره ميبرند استفاده کرده و از اين استانها تقدير به عمل آوريم.
وي خاطرنشان کرد: در سفرهاي نوروزي استان اصفهان، به عنوان پايلوت علمي جذب مسافران نوروزي و استان بوشهر به عنوان پايلوت توسعه اقتصاد گردشگري مطرح شدند و در اين زمينه فعاليتهاي خوبي را انجام دادند؛ همچنين استانهاي خراسانرضوي و قم نيز به عنوان پايلوت در توسعه گردشگري مذهبي و استان فارس به عنوان پايلوت در توسعه خدمات شهري و رفاهي قرار گرفتهاند.
اين مقام مسئول در سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري اظهار اميدواري کرد؛ توسعه گردشگري تنها براي نوروز و تابستان نباشد و در تمامي فصول سال نهادينه شود./115
انتهای پیام/