آموزش‌هاي تخصصي صنايع‌دستي امکان سنجي مي‌شود

يحيي رحمتي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با اعلام اين خبر گفت: پيش از اين آموزش‌هاي صنايع‌دستي در سه مقطع عمومي، متوسطه و آموزش عالي خلاصه مي‌شد.

وي با اشاره به اينکه آموزش‌هاي عمومي صنايع‌دستي بيشتر جنبه پر کردن اوقات فراغت علاقه مندان و هنرجويان را داشته است، اظهار داشت: تا به حال آموزش مقطع متوسطه و آموزش عالي نيز توسط آموزش و پرورش و وزارت علوم دنبال شده است.

مديرکل آموزش و حمايت از توليد اين معاونت تأکيد کرد: در حال حاضر خلاء ناشي از نبود آموزش‌هاي تخصصي رشته‌هاي مختلف صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي احساس مي‌شود.

رحمتي ادامه داد: برهمين اساس اجراي آموزش‌هاي تخصصي صنايع‌دستي که در مرحله‌اي بالاتر از آموزش‌هاي عمومي قرار دارد در سه فاز دنبال مي‌شود.

اين مقام مسئول با بيان اينکه در فاز اول که سال 89 اجرايي مي‌شود به مطالعه و امکان سنجي آموزش‌هاي تخصصي صنايع‌دستي مي‌پردازيم، گفت: اجراي اين برنامه که مراحل مختلفي را شامل مي‌شود نيازمند صرف زمان بيشتري است.

وي افزود: در آموزش تخصصي صنايع‌دستي به دنبال افزايش ارتقاء کيفيت آموزش رشته‌هاي صنايع‌دستي، کيفيت توليد و افزايش دانش روز هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشور هستيم.

مدير کل آمورش و حمايت از توليد تصريح کرد: برنامه ريزي کوتاه، ميان و بلند مدت به منظور اجرايي شدن اين برنامه تدوين شده و اهداف مختلفي نيز پيگيري مي‌شود.

رحمتي در ادامه اظهار داشت: استانداردسازي مواد اوليه، ابزار و تجهيزات توليد، شيوه‌هاي توليد، بازاريابي و سليقه يابي مشتري نيز در مطالعه و امکان سنجي آموزش تخصصي صنايع‌دستي مورد بررسي و پژوهش قرار مي‌گيرد.

وي خاطرنشان کرد: هدف هدايت هنرآموزان صنايع‌دستي پس از فرآگيري آموزش‌ها به سمت و سوي اشتغالزايي و کارآفريني است.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389012321