تفاهمنامه مذکور به منظور بهره گيري از ظرفيتهاي طرفين در زمينه صنايعدستي منعقد شد ضمن اينکه به دنبال برگزاري گفتمانهاي صنايعدستي و رسانه اين تفاهمنامه به امضاء رسيد.
اتخاذ تدابير لازم به منظور انجام هرگونه فعاليت فرهنگي، از بعد تلويزيوني با هدف جايگزين کردن مصنوعات صنايعدستي در اقلام زندگي، تقويت زمينههاي فرهنگي، اجتماعي صنايعدستي ملي از طريق فراهم آوردن زمينه بکارگيري آنها در برنامههاي صدا و سيما جمله موضوعات و زمينههاي همکاري اين تفاهمنامه است.
اين معاونت در گام اول متعهد به برگزاري جشنوارهها، نمايشگاهها و همايشهاي سينمايي با محوريت موضوعي صنايعدستي شده است.
همچنين جمع آوري نمونههاي تمامي اقلام صنايعدستي کشور براي استفاده به عنوان وسايل صحنه يا همان آکساسوار نيز بايد توسط معاونت صنايعدستي کشور محقق شود.
اين اقدام به طور حتم نقش موثري در معرفي اقلام صنايعستي و فرهنگ سازي بهره مندي از اين توليدات در قالب فيلمهاي کوتاه، بلند و مستند خواهد داشت.
توليد فيلم(مستند و داستاني) و بهره گيري از آثار صنايعدستي به عنوان آکسسوار در تزيين فضاهاي داخلي فيلمهاي سينمايي و سريالها، هماهنگي به منظور تخصيص مکاني براي آرشيو آکساسوار صنايعدستي کشور و قرار دادن امتياز فعاليت براي تهيه کنندگان مرکز در بهره برداري از نمادهاي صنايعدستي از تعهدات مرکز سيما فيلم به شمار ميآيد.
اين تفاهمنامه در يک مقدمه و شش ماده و 28 بند و دو نسخه که هر کدام حکم واحد دارند به مدت 2 سال ميان طرفين منعقد شده است.
111/
انتهای پیام/