وي افزود: کشورهاي آسياي ميانه داراي فرهنگ و زبان مشترک هستند که يونسکو ميتواند در اين عرصه تعاملي ميان اين کشورها ايجاد کند تا همکاري ميان آنها سرعت گيرد.
معاون صنايعدستي با بيان اينکه فعاليتهايي که در حوزه هنرهاي سنتي و صنايعدستي در دولت نهم و دهم انجام شده نتايج مثبت فراواني به همراه داشته است، گفت: حل مشکل بيمه هنرمندان صنايعدستي، آموزش تخصصي رشتهها، بسته بندي محصولات از جمله اين اقدامات مثبت بوده است.
دانيالي تصريح کرد: براي نخستين بار 32 محصول صنايعدستي امکان بسته بندي را به دست آوردهاند که در روز جهاني صنايعدستي از آنها رونمايي ميشود.
وي ادامه داد: تا به حال در ايران اطلاعات مربوط به 840 تشکل و 104 انجمن صنايعدستي جمع آوري شده که براي نخستين بار در سال جاري ميتوانيم حضور پررنگ آنها را در راه اندازي شرکت مادر تخصصي صنايعدستي شاهد باشيم.
اين استاد دانشگاه با اشاره به اينکه نگاه معاونت صنايعدستي کلانتر از موضوع داوريهاي مهر اصالت است، اظهار داشت: هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي کشور جزء دهکهاي پايين جامعه هستند بنابراين شايسته بهترين امکانات و حضور بيشتر در عرصههاي بين المللي هستند.
معاون صنايعدستي کشور تأکيد کرد: بر همين اساس معاونت صنايعدستي توسعه مشاغل خانگي در حوزه صنايعدستي را در دستور کار قرار داده چرا که معتقد است آموزش يک زن آموزش يک خانواده است.
به گفته وي معاونت صنايعدستي در تلاش براي حل مشکلات و موانع موجود بر سر راه صادرات است تا اين توليدات به جايگاهي که مستحق خود هستند در عرصههاي جهاني دست يابند.
اين مقام مسئول با تأکيد بر ثبت جهاني دو رشته مخمل بافي و زري بافي در ماههاي آينده توسط يونسکو، خاطرنشان کرد: در سال آينده تلاش ميشود رشتههاي بيشتري از صنايعدستي در معرض خطر را ثبت جهاني کنيم.
تهمينه دانيالي يادآور شد: ميتوان شرايطي را فراهم کرد که هنرمندان کشورهاي آسياي ميانه به منظور حضور در نمايشگاههاي ايران حاضر شوند ضمن اينکه آمادگي خود را براي فرستادن هنرمندان صنايعدستي ايران به اين کشورها اعلام ميکنيم.
111/
انتهای پیام/