پرهيزکاري در ادامه خاطرنشان کرد: همچنين مطالعه ترافيک پيرامون محوطه و مطالعه بناهاي موجود در باغ سعادت آباد و دولت خانه در دست اقدام است.
وي با بيان اينکه در صورت تأمين اعتبار از مطالعات باستانشناسي نيز بهره خواهيم برد افزود: سازمان ميراث فرهنگي تملک اين محوطه را در دستور کار خود قرار داده است.
اين کارشناس با اشاره به اينکه محوطه يادشده مرکز حکومت صفوي بوده است افزود: از بناهاي باقي مانده اين مجموعه که مربوط به دوره صفوي است ميتوان به کاخ چهل ستون و سردر عالي قاپو اشاره کرد.
به گفته اين مقام مسئول در پايگاه شهر تاريخي قزوين؛ در دورههاي قاجار و پهلوي بناهاي ديگري چون عمارت شهباني، قرند هتل و مدرسه اميد ساخته شده است.
پرهيزکاري اضافه کرد: برخي از بناهاي ساخته شده در اين محوطه از جمله چند مدرسه و... فاقد ارزش تاريخي هستند که پس از تملک، پاکسازي آنها پيشبيني شده است.
وي هدف از مطالعه و تهيه طرح ساماندهي اين محوطه را امکان بازديد براي مردم و قابليت استفاده از آن عنوان کرد و گفت: با ساماندهي اين محوطه ميتوان آنرا هرچه سريعتر در اختبار شهروندان قرار داد.
وي با اشاره به تملک يک دوم از محوطه توسط سازمان ميراث فرهنگي استان اظهار داشت: بخش زيادي از اين محوطه به دليل ساماندهي قابل بازديد است./119
انتهای پیام/