حفاظت از آثار تاريخي، بدون مشارکت تمامي دستگاه‌ها ميسر نيست

سرپرست کل اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان غربي در آيين گراميداشت هفته محوطه‌ها و يادمان‌هاي تاريخي با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: در مباحث شهري وقتي صحبت از بافت تاريخي است برداشت عموم، بافت فرسوده است که ضرورت نوسازي دارد در حاليکه بناهاي تاريخي هويت تاريخي ما هستند و بافت تاريخي هويت شهري ماست.

اسدالله عليزاده باراندوزي تنها 5 درصد تاريخ گذشتگان را مصروف جنگ و خونريزي دانست و عنوان داشت که بقيه 95 درصد وقت پيشينيان ما به کشاورزي و آباداني، رونق اقتصادي گذشته است.

وي با اشاره به نام‌گذاري هفته بناها و محوطه‌هاي تاريخي سال 2010 بنام ميراث کشاورزي و با مقدس دانستن کشاورزي در فرهنگ ايراني_اسلامي، اهميت اين حرفه را نزد انبياء و ائمه برشمرد و اين امر را باعث افتخار ايرانيان قلمداد نمود و اضافه کرد: در شکل‌گيري دولت‌شهر حضرت رسول اکرم (ص) در مدينةالنبي و امپراطوري اسلامي در زمان زمامداري حضرت علي (ع) در کوفه تماماً اهميت و جايگاه ويژه‌اي براي کشاورزي قائل بوده‌اند.

عليزاده همچنين از \"اتفاق خوب\" در حوزه ميراث فرهنگي آذربايجان غربي نيز خبر داد و آن‌هم ثبت تازه 207 اثر تاريخي استان در فهرست آثار ملي و رساندن آمار آثار ثبت شده ملي به 1407 اثر را بعنوان خبر و اتفاق خوب براي مردم اين استان دانست و اينکه بر همين اساس آذربايجان غربي جزء استان‌هاي پيشتاز در سطح کشور مطرح شده است.

وي از رسانه‌هاي جمعي نيز خواست تا نسبت به معرفي فرهنگ و قابليت‌هاي تاريخي و گردشگري ايران اسلامي بيش از پيش اهتمام نمايند چرا اطلاع‌رساني در اين حوزه‌ها بسيار ضعيف بوده و جا براي کار زياد دارد./106

انتهای پیام/

کد خبر 138901316