وي با بيان اينکه نميتوان جلوي سرعت و رشد جمعيت را گرفت تا به تجزيه و تحليل معناي معماري پرداخت افزود: همه شهرها براي چند منظور کاملاً مشخص از جمله ساختمانهاي تجاري، خانه، ساختمانهاي آموزشي، محل تفريح، باشگاه و ... ايجاد شدهاند.
منصوري در ادامه خاطرنشان کرد: به دليل ظرفيت، برخي از شهرها به سمت تفريحي بودن يا تجاري بودن و.. سوق پيدا کردهاند.
اين کارشناس معماري با اشاره به شهر توکيو و تفکيک محورهاي شلوغ و ساکت در اين شهر بيان داشت: اين در حالي است که معماري شهر ايران کلاف سردرگمي است که مسير عبور مدرسه، محل کار، مراکز تجاري و تفريحي و ديگر محلات از يکديگر عبور ميشوند درحالي که مسير تفريحي و بيمارستان نبايد از يک محور عبور کنند.
وي اضافه کرد: هماکنون با رويکرد جديدي که در تهران ايجاد شده برخي از خيابانها از نظر تردد وسايل نقليه بسته شده و مسير پياده رو شده است.
اين کارشناس مسئول با بيان اينکه در گذشته فضاي محدود بازار، مسجد، زورخانه، مدرسه، خانه و ... در کنار يکديگر ساخته ميشدند اظهارداشت:در شهرهاي امروزي نميتوان چنين طراحي کرد و بايد آنها را تفکيک کرد.
وي تنها راه اعمال اين گونه تفکيکها را تمرکز در روش آموزشي عنوان کرد و گفت: در ابتداي آموزش توجه دانشجويان را بايد به شناخت و معنا سپس به شکل بنا برسانيم.
منصوري در پايان از مهندسان مشاور معماري خواستار ارائه فعاليتها، سمينارها، نمايشگاهها و مقالههاي خود به انجمن مفاخر معماري ايران به صورت سالانه شد. /119
انتهای پیام/