محسن لشگري ادامه داد: مشهد کانون سفرهاي زيارتي کشور است و از تنوع صنايعدستي و هنرهاي سنتي بسياري برخوردار است.
وي با اشاره به معادن قابل توجه سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي و به ويژه فيروزه در اين استان، اظهار داشت: امکانات خوبي به منظور بهرهبرداري و بازديد از اين توانمنديها وجود دارد که بايد به عنوان بخش مهمي از جاذبههاي گردشگري استان مورد تأکيد قرار گيرد.
مدير کل ميراث فرهنگي اين استان تصريح کرد: صنعت سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي از گذشته در استان خراسان رضوي رواج داشته و قشرعظيمي از هنرمندان ما از اين طريق ارتزاق ميکنند.
لشگري افزود: اين صنعت امروز نيازمند توجه بيشتري است که همين موضوع زمينهساز دومين همايش جايگاه سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي در روزهاي آتي شد.
وي اضافه کرد: در نظر داريم اين همايش به احياء جايگاه سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي و ساير رشتههاي صنايعدستي استان بپردازد.
اين مقام مسئول با بيان اينکه استان خراسان رضوي و به ويژه شهر مشهد از قابليتهاي خاصي برخوردار است که ميتواند به عنوان يک پايلوت مورد بهرهبرداري قرار گيرد، گفت:اگر بتوانيم زائران استان را به شکل خاصي با صنايع دستي و هنرهاي سنتي آشنا کنيم بازار فروش مناسبي براي هنرمندان رقم ميخورد.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي در ادامه اظهار داشت: کشورهايي در همسايگي ايران و استان هستند که آماده سرمايهگذاري در مشهد مقدس هستند که بايد توانمندي صنايع دستي را به صورت خاص در ارتباط با آنها مورد توجه قرارداد.
وي تأکيد کرد: راههاي ارتباطي مناسب استان با شهرها، استانها و کشورهاي مختلف از زيرساختهاي موجود در استان است که در بحث گردشگري و صنايعدستي ميتواند مورد بهرهبرداري قرارگيرد.
لشگري بر وضعيت خانواده صنايع دستي کشور اشاره کرد و افزود: هنرمندان صنايعدستي ما با مشکلاتي روبرو هستند که پيوند آن با عرصه گردشگري ميتواند شرايط بهتري براي آنها فراهم کند.
مدير کل ميراث فرهنگي خراسان رضوي خاطرنشان کرد: بازارچههاي موجود صنايعدستي در خراسان رضوي آمادگي پذيرش صنايعدستي تمام کشور را دارد که اميدواريم در اين زمينه شاهد همکاريهاي تازهاي باشيم.
/111
انتهای پیام/