وي افزود: با توجه به استقبال کشورهاي آفريقايي از داروهاي ايراني اين کشورها بازار بسيار مناسبي براي ورود داروهاي ايراني به اين قاره و محلي مناسب براي درآمد ارزي براي کشور است.
اخوان مقدم با بيان اينکه مذاکرات دو جانبه براي ثبت دارو هاي ايراني در کشور زيمبابوه از چند و قت پيش آغاز شده بود، اضافه کرد: به دنبال اين مذاکرات در جريان ملاقات رييس جمهور کشورمان با رييس جمهور زيمبابوه، دولت زيمبابوه متعهد شد تمام داروهاي توليد شده در جمهوري اسلامي ايران را در کشور زيمبابوه به ثبت برساند.
معاون بهداشتي، درماني و توانبخشي جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي ايران تصريح کرد: کشورهاي آفريقايي به دليل ارتباط و پيوندهايي که با هم دارند وقتي موضوعي در يکي از آن ها مطرح و ثبت مي شود بقيه کشورها نيز آن را معتبر دانسته و قبول مي کنند از اين رو ثبت داروهاي ايراني در زيمبابوه مي تواند نقطه آغازي براي ورود کشورمان به بازار دارويي آفريقا باشد.
وي در پاسخ به اين سووال خبرنگار ايرنا مبني بر اينکه آيا صادرات دارو ها بر عهده جمعيت هلال احمر قرار دارد يا خير؟ گفت: آن بخش از دارو ها که توسط شرکت هاي دارو يي هلال احمر توليد مي شود، از سوي اين جمعيت صادر خواهد شد اما براي شرکت هاي ديگر، هلال احمر نقش هماهنگ کننده را دارد و مسير صادرات را براي ساير شرکت ها تسهيل مي کند.
اخوان مقدم با بيان اينکه صادرات دارو داراي مراحل قانوني است، افزود: بايد مدارک و مستندات و نمونه داروها براي طي مراحل قانوني و ثبت به زيمبابوه ارسال شود و پس از انجام پروسه قانوني، دارو ها ارسال خواهند شد.000
انتهای پیام/