وي تأکيد کرد: در نظر داريم ويژهنامهاي را به مناسبت اين روز طراحي کنيم که اسامي و اطلاعات هنرمندان پيشکسوت بخشي از اطلاعات آن را تشکيل ميدهد.
مدير کل توسعه و ترويج ادامه داد: تا به حال از سوي 10 استان اطلاعات مربوط به هنرمندان پيشکسوت جمعآوري و ارسال شده و از مابقي استانها ميخواهيم نهايت همکاري را در اين بخش داشته باشند.
توحدي با اشاره به اينکه زمينهسازي براي حضور و درخشش آثار صنايعدستي ايران در داوريهاي مهر اصالت سال 2010 يکي ديگر از برنامههاي سال جاري اين اداره کل است، اظهار داشت: با تلاش شما در دو سال گذشته 51 نشان اصالت يونسکو دريافت شده که اميدواريم امسال نيز شاهد درخشش آثار صنايعدستي ايران باشيم.
وي افزود: نوآوري در توليد آثاري که در اين داوريها حضور خواهند داشت با تکيه بر اصالتها و سنتهاي موجود در آنها به عنوان يک اصل مورد تأکيد يونسکو در داوريهاي نشان اصالت است.
توحدي اضافه کرد: رعايت کيفيت و عدالت در توليد آثار نيز به عنوان يکي ديگر از موضوعات مورد توجه يونسکو در داوري سال 2010 به شمار ميآيد.
اين مقام مسئول در معاونت صنايع دستي در ادامه اظهار داشت:سازمان بينالمللي يونسکو مزايايي را در مدت زمان 3 سال براي هنرمندان دارنده مهر اصالت در نظر ميگيرد که توجه به اين مهم اهميت اين برنامه را بيشتر ميکند.
وي با بيان اينکه در سال گذشته شاهد اطلاعات جامعي از وضعيت توسعه و ترويجي استانها بودهايم، گفت: 57 مورد همايش و جشنواره در سطح کشور برگزار شد.
مدير کل توسعه و ترويج اين معاونت بيان داشت: 51 مورد چاپ تمبر، راهاندازي 76 خانه ترويج روستايي صنايعدستي و توليد قابل توجه فيلمهاي کوتاه و بلند صنايعدستي نيز از دستاوردهاي سال 88 اين اداره کل است.
ويدا توحدي در پايان گفت: در بخش حضور در برنامههاي صدا و سيما نيز در سال گذشته 436 ساعت برنامه از صدا و سيما با موضوع هنرهاي سنتي و صنايعدستي برگزار شد.
/111
انتهای پیام/