همايش خليج هميشه فارس آغاز شد

به گزارش ميراث آريا (chtn) ، دبير علمي اين همايش با اشاره به اينکه در اين دوره به 9هفت رويکرد گردشگري ، تاريخي،‌ اجتماعي، اقتصادي، ‌سياسي،‌ محيط زيست ،‌ جغرافيا و فرهنگي پرداخته شده است، افزود: تعداد 521 مقاله به دبير خانه اين همايش ارسال شد که در مقايسه با همايش سال گذشته با رشد 31 درصدي روبرو بوديم، اين ميزان در همايش گذشته 376 مقاله بوده است.

به گفته منوچهر جهانيان در محور گردشگري تعداد 137 مقاله به اين دبيرخانه ارسال شد که اين ميزان بالاترين درصد پذيرش مقاله بوده است. همچنين در محور گردشگري اجتماعي کمترين تعداد مقاله به دبيرخانه ارسال شد.

وي در ادامه خاطرنشان کرد: اين همايش پژوهش‌هاي مستند و مستدلي درباره پافشاري و تأکيد بر نام خليج‌ هميشه فارس نام‌ها ،‌يادمان‌ها ،‌نشانه‌هاي تاريخي و ميراث سرزمين ايران است تا هر چه بيشتر اين ميراث به سايرين معرفي و شناسانده شود.

اين استاد دانشگاه با اشاره به قدمت 7000 ساله خليج‌فارس که بيانگر آئين‌ها ،‌فرهنگ‌ها و آداب و رسوم ايرانيان است، اظهار داشت:‌ اين منطقه مهد تمدن‌ها و فرهنگ‌هاي بزرگ بوده و همواره تعامل بين دولت‌ها و مردم در اين منطقه برقرار بوده است.

جهانيان توسعه روابط گردشگري در منطقه خليج فارس را مهمترين ابزار توسعه در اين منطقه دانست و افزود: با حمايت و همکاري مسئولان مي‌توان به توسعه زيرساخت‌ها و کرانه‌هاي خليج‌ هميشه فارس پرداخت تا اين منطقه بهتر از گذشته امکان پذيرايي و اقامت مهمانان خارجي را داشته باشد تا به اين وسيله تعامل و ارتباط فرهنگي و گردشگري بين ملت ايران و ساير ملل فراهم شود./118

انتهای پیام/

کد خبر 1389020930