فرامرز نوروزي با اشاره به تپه کوشکک واقع در شهرستان ملارد، بخش صفادشت در نزديکي روستاي کوشکک بيان داشت: سفالهاي سطحي تپه کوشکک، قابل مقايسه با سفالهاي دوره يک تپه سيلک کاشان و همچنين سفالهاي قرمز منقوش به سبک سفالهاي چشمه علي شهرري است.
وي در ادامه خاطرنشان کرد: مطالعه، کاوش و بررسي تپه کوشکک کمک بسياري براي شناخت و مطالعه ارتباط فرهنگي جوامع پيش از تاريخ در دوره مس سنگي ميکند.
نوروزي با بيان اينکه بناي امامزاده محمد جوقين با نورگيريهاي تعبيهشده در ساقه گنبد، در شهر جديد وحيديه روبهروي ساختمان شهرداري، پشت تپه باستاني جوقين واقع شده است اظهارداشت: قدمت اين بنا بر اساس فرم معماري و ويژگيهاي بنا در مقايسه با ساير بناها و آرامگاههاي منطقه به دوره صفوي ميرسد.
اين کارشناس باستان شناسي آثار تاريخي با اشاره به بدست آمدن مواد فرهنگي دربرگيرنده سفال و استخوانهايي در پيگردي از پيرامون بناي امامزاده جوقين تصريح کرد: به دليل کم بودن نمونه اين بناي قديمي مربوط به دوره صفويه در استان تهران عمليات ثبت امري ضروري است.
نوروزي حمام قديمي شهر قدس همانند بيشتر حمامهاي ايراني شامل يک ورودي، سربينه،خزينه و تون است در پايان يادآور شد: اين بنا تنها حمام قديمي است که از دوره قاجار در شهر قدس باقي مانده است به همين علت ثبت آن ضروري است./119
انتهای پیام/