چند کارگاه مرمتي ديگر در فارس فعال خواهد شد

به گزارش ميراث آريا(chtn)،قام مقام اداره کل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري فارس با بيان اين مطلب گفت : با اعتبارات توزيع شده تعدادي از بناهاي تاريخي شهر شيراز و استان فارس به زودي مورد مرمت قرار مي‌گيرند .

بهزاد علي ثابت افزود:البته با توجه به کاهش اعتبارات عمراني در سال 88 برنامه هاي پيشنهادي 56 ميليارد توماني اين اداره کل اجرايي نشد به طوريکه با اختصاص مبلغ حدود 8 ميليارد توماني بخش بسيار اندکي از برنامه هاي پيشنهادي اين سازمان به نتيجه رسيد.

وي اظهار داشت : باتوجه به توانمندي‌هاي استان فارس در حوزه ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري و وجود آثار تاريخي شاخص در تمام شهرستان‌هاي استان و نيز جاذبه‌هاي طبيعي که نيازمند اجراي زير ساخت هاي مناسب است اين توان در استان فارس ديده مي شود که با اختصاص اعتبارات عمراني کافي شاهد توسعه همه جانبه استان در زمينه هاي مذکور باشيم اما متأسفانه اعتبارات پاسخگويي نيازهاي اين استان نيست .

علي ثابت در ادامه گفت : پروژهاي نيمه تمام با گرفتن اعتبار کامل تکميل خواهد شد و در اختيار بهره برداران قرار داده مي‌شود.

قائم مقام اداره کل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري فارس در ادامه به مشکلات مرمت آثار تاريخي اشاره کرد و گفت : يکي از مشکلاتي که در زمينه مرمت آثار تاريخي فارس وجود دارد شکل کنوني توزيع اعتبارات است که اين اعتبارات به شکل تفکيک شده در شهرستان‌هاي استان فارس در اختيار سازمان قرار مي گيرد که با اين روند به هر بناي تاريخي ميزان اندکي اعتبار تخصيص داده شده است و مانيز به ناچار اين اعتبار را صرف مرمت و احياي بخش هايي از بنا مي کنيم و ادامه کار به تخصيص اعتبار در سال‌هاي آتي موکول مي شود .

وي اضافه کرد: پس از گذشت مدت زمان طولاني و فصل بعدي تخصيص اعتبارات وضعيت بنا به نقطه صفر باز مي گردد و اين روند همچنان ادامه دارد و اين نوع توزيع اعتبار مانع از مرمت اصولي بناهاي تاريخي و موجب زخمي شدن تعدادي زيادي پروژه مي‌شود.

علي ثابت افزود: بنابراين پيشنهاد ما اين است که توزيع اعتبارات به سازمان واگذار شود تا طبق برنامه و براساس اولويت بندي ضرورت مرمت بناها اقدام شود.
/104



انتهای پیام/

کد خبر 1389021336