محمدرضا قربانزاده افزود:بسياري از مواقع حتي طرحهاي هادي و جامع يک شهر به تنهايي و بدون ارتباط با طرحهاي کلان منطقهاي و کشوري قادر به حل و فصل مسائل شهري نيست.
وي افزود:هدف از تهيه ايدئوگرام ساماندهي شهر سلطانيه، توجه به ويژگيها و پتانسيلهاي مثبت شهر، به خصوص ويژه بودن اين شهر از نظر تاريخي است. توجه به آثار ارزنده تاريخي شهر که جزء سرمايهها و قابليتهاي شهر محسوب ميشوند و همچنين توجه به پتانسيلهاي گردشگري در اين شهر است.
اين مقام مسئول تصريح کرد: طرحهاي عمراني شهري ميتوانند توسعه و پيشرفت شهر را با در نظر گرفتن اين پتانسيلها سامان داده و شکل دهند. توسعه شهر نه تنها با حفاظت و احياء آثار تاريخي آن مغايرت ندارد، بلکه اين دو به تکميل يکديگر کمک ميکنند.
سرپرست اجرايي پروژه ميراث جهاني سلطانيه يادآور شد:پايگاه ميراث جهاني سلطانيه در راستاي ساماندهي جامع شهر و مديريت منظر فرهنگي و توجه بيشتر به شهر تاريخي سلطانيه طرح ايدئوگرام ساماندهي شهر سلطانيه را توسط مشاور منتخب معاونت حفظ و احياء در آستانه جهاني شدن گنبد سلطانيه با عناوين مشروحه همچون شناسايي ساختار شهر تاريخي سلطانيه،شناسايي ساختار شهر کنوني سلطانيه، بررسي طرحهاي هادي و جامع ساير طرحهاي عمراني که تاکنون ارائه شده است، بررسي آخرين پيشنهادات و نظرات نهادهاي مختلف مرتبط با شهر سلطانيه، جمعبندي نارساييها و مشکلات شهر سلطانيه، شناسايي پارامترهاي رشد و پيشرفت شهر سلطانيه و شناسايي نيازهاي کنوني شهر سلطانيه تهيه کرد./117
انتهای پیام/