وي با بيان اين مطلب در گفتگو با خبرنگار ميراث آريا (chtn) افزود : هر کالايي در معرض سرقت مي‌تواند باشد ولي با اتخاذ تدابير مالک آن، از اين اقدام جلوگيري مي‌شود. مجسمه‌هاي شهري نيز از اين امر مستثني نيستند و بايد در مقابل سرقت و حتي آسيب‌هاي طبيعي مقاوم سازي شوند.

ضرابي از تهيه طرحي در اين رابطه خبر داد و اظهار داشت : با توجه به اينکه هنرمندان نسبت به آثارشان عرق دارند من به عنوان يکي از هنرمنداني که کارهايي را براي استفاده عموم ساخته بودم و در حال حاضر از دست داده‌ام طرحي را براي صيانت از اين آثار تهيه کرده‌ام و تصميم دارم در اختيار شهرداري قرار دهم تا با همفکري ساير هنرمندان به طور جدي اجرا شود.

اين هنرمند تصريح کرد: در رابطه با سرقت مجسمه‌هاي تهران 2 فرضيه بهره‌برداري مالي و بهره‌برداري معنوي مطرح است ولي با فرض اينکه اين مجسمه‌ها با نيت بهره‌برداري مادي سرقت شده باشند داراي رقم بسيار پاييني خواهند بود، به نظر مي‌آيد فرضيه درستي نيست.

وي با اشاره به جايگاه بالاي شخصيت‌هاي مجسمه‌هاي دزديده شده بيان داشت : اين مجسمه‌هاي دزديده شده فقط شايسته قرار گرفتن در جايي اصلي خود هستند چرا که اين مجسمه‌ها مخصوص اين اماکن بوده‌اند و داراي ارزش ملي هستند و به پاس قدرداني از خدمات والاي شخصيت هاي آنها ساخته شده اند .

ضرابي با تأکيد بر پيگيري رديابي از سارقين مجسمه هاي تهران ادامه داد : با توجه به اينکه سازنده برخي از اين مجسمه ها مانند استاد قهاري ديگر درقيد حيات نيستند و امکان ساخت مجدد براي آن وجود ندارد ، اميدواريم سارقين اين مجسمه ها به زودي پيدا شده و مجسمه ها نيز به مکان نصبشان باز گرداننده شوند.
202

انتهای پیام/

کد خبر 138902161