به گزارش ميراث آريا(chtn) در جلسه امروز يکشنبه مجلس ، با پيشنهاد علي عباسپور تهراني رئيس کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس تصويب شد از اين پس وزارت آموزش و پرورش موظف است براي سال تحصيلي 1389 تا 1390 نسبت به پذيرش دانشجوي روزانه و شبانه از بين داوطلبان آزمون در مقطع کارداني (پيوسته و ناپيوسته) و همچنين کارشناسي ناپيوسته حداقل برابر ظرفيتي که در سال 1387 - 1388 در دوره روزانه پذيرفته شده است و حداکثر توان ظرفيتي موجود براي دوره هاي شبانه براي آموزشکده هاي فني و حرفه اي، مراکز تربيت معلم و دانشگاه شهيد رجايي اقدام نمايد.

بر اساس تبصره يک اعتباراتي که براي پذيرش دانشجو در مقاطع کارداني (پيوسته و ناپيوسته) و کارشناسي ناپيوسته در مراکز فوق الذکر به وزارت آموزش و پرورش اختصاص يافته است. صرفا جهت دانشجويان و پذيرش دانشجو در مراکز فوق الذکر مي باشد و در امر ديگري قابل هزينه کردن نيست.

طبق ااين مصوبه وزارت آموزش و پرورش تعهدي براي تامين خوابگاه به دانشجويان ندارد و مطابق ظرفيت خود خوابگاه به آنان اختصاص مي دهد.

در تبصره 2 اين مصوبه آمده است: پذيرش دانشجو در اين مراکز در آموزش و پرورش با رعايت ماده (55) قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي جمهوري اسلامي ايران ادامه مي يابد و هر گونه تغيير پس از بازنگري در ساختار آموزش کشور (حداکثر 6 ماه پس از تصويب اين قانون) و تصويب آن در مجلس شوراي اسلامي خواهد بود.

بر اساس تبصره 4 تا تصويب ساختار آموزشي کشور انتزاع آموزشکده هاي فني و حرفه اي از وزارت آموزش و پرورش و همچنين انتزاع دانشگاه جامع علمي - کاربردي از وزارت علوم، تحقيقات و فناوري ممنوع است.

در تبصره 4 نيز اشاره شده است وزارت آموزش و پرورش مجاز به اخذ شهريه از دانشجويان پذيرفته شده شبانه در مراکز فوق الذکر طبق ضوابط وزارت علوم، تحقيقات و فناوري مي باشد. اين اعتبارات به خزانه کل کشور واريز و صد در صد به عنوان درآمد اختصاصي به همان مراکزي که دانشجو پذيرفته اند اختصاص مي يابد.202

انتهای پیام/

کد خبر 1389021929