وي با اشاره به ساير ويژگي ها و مزاياي اين تله کابين گفت: استفاده از سيستم \"روبوست\" با ايجاد امکان بهره گيري از کابل هاي بسيار بلند، جريان حمل و نقل مسافر بصورت ممتد و بدون توقف، آسايش در طي مسير، ايجاد فضاي خصوصي براي مسافران در طول مسير و داشتن کابين هاي VIP از مهمترين ويژگي هاي اين پروژه است.
وي مساحت کل اراضي مورد نياز پروژه را نزديک به 219 هکتار عنوان کرد و گفت: از اين ميزان 145 هزار و 525 متر مربع زير بناي پروژه خواهد بود و حجم سرمايه گذاري آن بالغ بر سه هزار و 324 ميليون ريال است.
احمدي، حمايت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري را در پيشرفت فيزيکي اين پروژه مورد ارزيابي قرار داد و گفت: پس از تصويب طرح جامع پروژه ، از ابتداي سال 87 تا کنون سازمان بالغ بر 17 ميليارد ريال اعتبار براي تامين زير ساخت هاي اين منطقه نمونه گردشگري اختصاص داده است و هم اکنون احداث راه دسترسي و همچنين توسعه شبکه برق رساني طرح در حال اجرا است.
مدير کل مناطق نمونه گردشگري، صدور موافقت نامه تاسيس پيگيري واگذاري اراضي مورد نياز و ساير مشکلات موجود در اجراي پروژه ها، کمک به اعطاي معافيت هاي گمرکي و مالياتي پروژه هاي گردشگري در چار چوب قوانين مصوب را از ديگر حمايت هاي سازمان براي توسعه زير ساخت هاي گردشگري برشمرد./106
انتهای پیام/