وي با بيان اينکه طرح تاسيس بيمارستان کيش 15 سالي است که متوقف شده است، افزود: به منظور اجرايي شدن اين طرح لازم است سه بخش نرم افزاري، سختافزاري و سرمايهگذاري مورد توجه قرار گيرند؛ بخش نرم افزاري کار به عهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي است که تيم پزشکي و طرحهاي درماني را شامل ميشود.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري افزود: آنچه در اجرايي شدن اين طرح اهميت ويژهاي دارد پيدا کردن سرمايهگذار به ويژه سرمايهگذار خارجي است، چراکه امکانات سرمايهگذاران داخلي محدود است و تسهيلات ميخواهند.
بقائي تصريح کرد: چنانچه پزشکان داخلي به منظور احداث اين بيمارستان تمايل به سرمايهگذاري داشته باشند و بخواهند به شکل خصوصي وارد اجرا شوند اين سرمايه گذاري بايد در قالب شرکتي و متصل به يک شرکت خارجي باشد.
دبير شوراي هماهنگي امور مناطق آزاد و ويژه اقتصادي متذکر شد: به منظور عملياتي کردن طرح بيمارستان منطقه آزاد کيش بايد از دانشگاه تهران و ساير دانشگاههاي علوم پزشکي استفاده کرده تا بتوانند برند مشخصي در حوزه گردشگري سلامت ايجاد کنند.
به اعتقاد اين مقام مسئول؛ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي بايد در نمايشگاهها و اکسپوهاي گردشگري حضور فعال داشته باشد تا از اين طريق دستاوردهاي جمهوري اسلامي ايران در حوزه پزشکي معرفي شود.
افزايش فعاليت دفاتر خدمات مسافرتي در حوزه گردشگري سلامت و توجيه مديران اين دفاتر نسبت به فعاليت در اين حوزه از ديگر موضوعاتي بود که در اين ديدار از سوي رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري مورد تاکيد قرار گرفت.
/115
انتهای پیام/