وحيد اميري پيشرفت فيزيکي در اين مناطق را مثبت و چشمگير ارزيابي کرد و گفت:با توجه به سياست سازمان ميراث فرهنگي،پيش از واگذاري مناطق اقداماتي در قالب زير ساخت در اين مناطق انجام گرفت.
وي با بيان اينکه طرح نهايي هر منطقه تقريبا نهايي شده است،خاطرنشان کرد:اين طرح ها مستلزم اعتبارات زير ساختي است که پيشنهاداتي به معاونت سرمايه گذاري سازمان ميراث فرهنگي داده شده است.
اين مقام مسئول افزود:اميدواريم پس از تائيد بتوانيم بر اساس تعهداتي که در اساسنامه است زيرساختها را تامين کنيم علي رغم اينکه در حال حاضر از پيشرفت قابل ملاحظهاي برخوردار است.
اميري تصريح کرد:استان کرمانشاه جز استانهاي کلان کشور در تعداد مناطق نمونه گردشگري است و برخي از اين مناطق در سطوح مختلف محلي، استاني، ملي و بين المللي سطح بندي شدند.
کارشناس مناطق نمونه گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي کرمانشاه يادآور شد: خوشبختانه در تمامي اين مناطق توجيه اقتصادي براي جذب سرمايه گذار داريم و پکيجهاي سرمايه گذاري مناطق آماده است.
وي ادامه داد: آماده براي ارائه پکيجهاي سرمايهگذاري با اطلاعات کامل به سرمايه گذاران هستيم.
اين مقام مسئول در اداره کل ميراث فرهنگي استان کرمانشاه اظهار داشت:سياست سازمان ميراث فرهنگي بر اين است در مناطق ويژه که به عنوان منطقه نمونه گردشگري تعريف شده است فعاليتهايي اعم از مطالعه انجام دهد که منتهي به زيرساختها براي سرمايهگذاران راغب به سرمايهگذاري،ميشود.
اميري با اشاره به 50 منطقه نمونه گردشگري استان گفت: حدود 30 منطقه از اين تعداد مناطق نمونه گردشگري مطالعه امکان سنجي شد و 20 منطقه ديگر علاوه بر مطالعات امکان سنجي، مطالعات طرح جامع دارند.
کارشناس مناطق نمونه گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي کرمانشاه گفت:اين 50 منطقه طي پکيجهاي سرمايهگذاري در داخل و خارج از استان و بعضا در مناطق غير قابل دسترس از طريق پست ارسال شد و تعدادي سرمايه گذار از اين طريق شناسايي شدند که با اين افراد به صورت مستمر در تعامل هستيم و ظرفيتهاي استان را معرفي کرديم./117
انتهای پیام/