صنايع‌دستي در توسعه پايدار کشور تأثير فرهنگي دارد

به گزارش ميراث آريا(chtn) و به نقل از روابط عمومي اداره کل ميراث فرهنگي،‌ صنايع‌دستي و گردشگري مازندران مدير کل دفتر امور تعاوني‌‌هاي نوع جديد وزارت تعاون در اين نشست تخصصي با اشاره به آغاز به کار تعاوني‌هاي سهامي عام در کشور گفت: تعاوني‌هاي سهامي عام در را در راستاي تحقق اصل 44 قانون اساسي ايجاد مي‌شوند.

حميد قاسمي تصريح کرد: اين نوع تعاوني‌ها به صورت فراگير ملي عمل مي‌کنند و هدف آن‌ها توانمند ‌سازي افراد، کاهش تصدي‌گري دولت و تحقق عدالت اجتماعي در جامعه است.

وي افزود: با ابلاغ سياست‌هاي کلي اصل 44 قانون اساسي توسط مقام معظم رهبري و تصويب آن در مجلس شوراي اسلامي و اجراي آن از سوي دولت پيش‌بيني مي‌شود تا پايان برنامه پنجم توسعه 25 درصد اقتصاد کشور از سوي تعاوني‌ها تأمين شود.

مدير کل امور تعاوني‌هاي نوع جديد بر تأثيرگذاري فرهنگي صنايع‌دستي در توسعه پايدار کشور و برخورداري از کمترين سرانه ايجاد اشتغال تأکيد کرد و افزود: اعتبارات خاص توسعه‌اي و فرهنگي به خاطر ارزش افزوده آن بايد در بخش صنايع‌دستي تزريق شود.

قاسمي با اظهار خشنودي از تشکيل شرکت مادر تخصصي و فراگيري شرکت سرمايه‌گذاري توسعه صنايع‌دستي کشور آن را مهمترين دستاورد ارزشمند تحقق سياست‌هاي اصل 44 قانون اساسي در توانمندسازي صنعتگران صنايع‌دستي کشور دانست.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 138902257