بنابراين گزارش تفاهمنامه مذکور با هدف توسعه و ارتقاء سطح همکاريهاي دو جانبه به منظور فراهم کردن زمينههاي ارتقاء مهارتهاي صنايعدستي، بررسي مهارت فني صنعتگران صنايعدستي متقاضي برخورداري از مزاياي بيمه، توسعه و ترويج فعاليتهاي صنايعدستي در جامعه و استفاده از تمامي اعتبارات ، امکانات و توان دو دستگاه به منظور بهره مندي فعالان بخش صنايعدستي کشور از حمايتهاي دولتي منعقد شده است.
استفاده بهينه از توان کارشناسي دو دستگاه براي تدوين استانداردهاي مهارت فني رشتههاي صنايعدستي، همکاري در برگزاري آزمونهاي تعيين صلاحيتهاي حرفهاي فني صنعتگران متقاضي بيمه و همکاري و تعامل در خصوص ارتقاء سطح مهارت فني صنايعدستي موضوع همکاري مشترک دو طرف است.
طبق اين تفاهمنامه که در راستاي اجراي تبصره 5 ماده يک قانون بيمههاي اجتماعي قاليبافان، بافندگان فرش و شاغلان صنايعدستي شناسه دار منعقد شده، هنرمندان براي استفاده از اين امکان بايد گواهي مهارت فني در اختيار داشته باشند.
بر همين اساس سازمان فني و حرفهاي کشور پس از اخذ آزمونهاي تئوري و عملي از متقاضيان معرفي شده نسبت به صدور اين گواهي اقدام ميکند.
اين گزارش حاکي از آن است که سازمان فني و حرفهاي موظف شده به قبول شدگان آزمون عملي 10 روز پس از برگزاري آزمون گواهي مهارت اعطا کند.
همچنين بررسي سوالات آزمون صدور گواهي مهارت توسط اين سازمان و با مشارکت معاونت صنايعدستي صورت ميگيرد.
استانداردهاي مهارت فني و سطح بندي آزمون نيز توسط سازمان فني و حرفهاي و با همکاري معاونت صنايعدستي عملياتي ميشود.
معرفي شاغلان مشمول بيمه مصوب به ادارت کل آموزش فني و حرفهاي و همکاري در تأمين کارگاههاي سنجش و فضاهاي مورد نياز نيز برعهده معاونت صنايعدستي خواهد بود.
111/
انتهای پیام/