قدير افروند افزود: طرحهاي ياد شده بيشتر داراي کارکرد فرهنگي، گردشگري، خدماتي و تجاري هستند و اجراي اين پروژه و طرحهاي موضعي باعث گشايش در فضاي بازار و رونق بازار سنتي و کارکرد فرهنگي و گردشگري آن ميشود.
به گفته اين مقام مسئول؛ برخي از طرحهاي موضوعي مطرح شده شامل؛ پالايش و ساماندهي فعاليتهاي مستقر در بازار، مقاومسازي بناها و واحدهاي فعاليتي بازار، حفاظت و احياي بناها و محورهاي تاريخي بازار، کفسازي، محوطهسازي، احداث سقف و پوشش متناسب در امتداد گذرهاي تاريخي، ساماندهي و بهسازي بدنههاي خيابانهاي پيراموني بازار، مطالعات نظام حرکتي، نقليه و ايمني بازار است.
معاون حفظ و احياي ميراث فرهنگي استان از تصميم اين کارگروه مبني بر توقف پروژه طاقسازي گذشته (مسقف کردن) و موظف کردن پيمانکار به اجراي طرحهاي مورد نظر شهرداري با نظارت کارشناسان ميراث فرهنگي، و همچنين الزام ارزيابي و تأييد نهايي خبر داد.
خاطرنشان ميشود؛ هيأت امنايي متشکل از شهردار منطقه 12، دبير کل جامعه اسلامي، اصناف و بازار و مدير کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان پيشنهاد شده که بايد مسائل و مشکلات اين منطقه تاريخي را مديريت کنند./118
انتهای پیام/