کشورهاي هم‌جوار ايران در راه ابريشم را به يکديگر مرتبط مي‌کنيم

رئيس پژوهشگاه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در گفتگو با ميراث آريا(chtn) ضمن بيان اين مطلب افزود: در اين همايش تلاش کرديم با توجه به برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته کشورهاي هم‌جوار ايران در راه ابريشم را به يکديگر مرتبط کنيم .

احمد ميرزا کوچک خوشنويس در توضيح اين مطلب خاطرنشان کرد: محدوده ياد شده از سمت غربي کشورهاي ترکيه، يونان و ايتاليا و از سمت شرق، برخي کشورها مانند ترکمستان و تاجيکستان را شامل مي‌شوند.

اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي بيان داشت: چنانچه يک پروژه مشترک از سوي کشورهاي راه ابريشم و شهرداران محورهاي راه ابريشم تهيه و تدوين شود سرويس‌دهي به گردشگران اين مسير به صورت منظم ارائه خواهد شد و پروژه راه ابريشم به يکي از موفق‌ترين پروژه‌ها در سطح جهان تبديل خواهد شد.

رئيس کميسيون منطقه جنوب آسيا دربيست و دومين اجلاس مشترک کميسون‌هاي سازمان گردشگري جهاني در منطقه اقيانوسيه،‌ جنوب و شرق آسيا تصريح کرد:همايش شهرداران راه ابريشم زير نظر unwto (سازمان جهاني گردشگري سازمان ملل) برگزار ‌‌شد.

خوشنويس ادامه داد: در همايش شهرداران راه ابريشم ايران داراي جايگاه بسيار مهمي است چرا که ايران موظف است براي کشورهاي جنوب شرق آسيا برنامه‌ريزي خاصي تدوين کند.

وي بر لزوم راه‌اندازي مراکزي چون؛ هتل‌ها، مناطق نمونه گردشگري، باستانشناسي و صنايع دستي در محورهاي مربوط به مسير راه ابريشم يادآور شد: اميد است معاونت‌هاي گردشگري و صنايع دستي بتوانند پروژههاي مناسبي در اين محور تعريف و پياده کنند ./118

انتهای پیام/

کد خبر 138902312