همچنين بررسي وضعيت برگزاري جشنوارهها و ساير برنامههاي فرهنگي از حيث کيفيت، کميت، محل برگزاري، استقبال و بررسي وضعيت چگونگي نظارت توسط ناظران استاني و همکاري ساير دستگاههاي نظارتي با ستاد تسهيلات سفر استان بخشي ديگر از اين معيارها را شامل ميشود.
از بررسي وضعيت چگونگي پاسخگويي به تلفن رسيدگي به شکايات، چگونگي دريافت شکايات مسافران و رسيدگي به آن و بررسي وضعيت اقدامات اطلاعرساني و تبليغات محيطي اعم از پلاکاردهاي سطح شهر، اقلام تبليغاتي و ... از ديگر موارد مورد توجه ستاد به منظور نظارت بر فعاليتهاي تابستانه ميتوان نام برد.
بررسي وضعيت راهنمايان گردشگري اعم از راهنمايان مستقر در سايتها و پايگاههاي اطلاعرساني و بررسي چگونگي انجام نظرسنجي از مسافران و گردشگران از ديگر آيتمهاي مورد توجه ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور است.
همچنين بررسي وضعيت اجراي تورهاي استانگردي از حيث چگونگي اجرا، نرخ تور، دفتر مجري و ساير موارد، بررسي وضعيت نرخ مراکز اقامتي و ساير مراکز عرضه خدمات گردشگري و همچنين بررسي کيفي و کمي خدمات نيز مورد توجه ستاد تسهيلات سفرهاي کشور قرار دارد.
نظارت بر پذيرش سفر کارت ملي توسط مراکز طرف قرارداد و بررسي چگونگي فعاليت شرکتهاي مجري در طرح منازل استيجاري، بررسي و سنجش ميزان تعامل و همکاري ساير سازمانها براي اجراي طرح تابستانه و مشارکت در برنامههاي ستاد دائمي تسهيلات سفر استان نيز بخشي ديگر از اين آيتمها را شامل ميشود.
/115
انتهای پیام/