معاون عمليات پليس پيشگيري ناجا اظهار کرد: شهرداريها مکلفند با هماهنگي و تعامل با پليس اجرائيات شهرداري قراردادي را جهت نگهداري مجسمهها با شرکتهاي خدماتي و انتظامي ببندند.
سرهنگ نيک آئين اظهار کرد: زماني که مجسمهها را در سطح شهر مستقر ميکنند، هيچ اطلاعي در باره جزييات اين مجسمهها همچون هزينه، وزن و ... به پليس نميدهند، آيا واقعا بايد پليس هر جايي که مجسمهاي هست يک مامور بگذارد؟
وي ادامه داد: اين گونه نيست که پليس بيايد و از مجسمهها مراقبت کند، بلکه شهرداريها مکلفند با هماهنگي و تعاملي که با پليس اجرائيات شهرداري دارند، از طريق شرکتهاي انتظام خدماتي و انتظامي، قراردادي را به منظور حفظ و نگهداري اين مجسمهها ببندند.
معاون عمليات پليس پيشگيري ناجا افزود: در رابطه با مجسمههاي سرقت شده در پايتخت، اگر شهرداري قراردادي با يکي از اين شرکتها داشته، در نتيجه شرکت مذکور موظف بوده که از مجسمهها حفاظت کند و در اين رابطه بايد پاسخگو باشد.
سرهنگ نيکآئين خاطرنشان کرد: نيروهاي پليس در تمام پارکها به صورت شبانهروزي مستقر نيستند بلکه در برخي از پارکها گشتزني از سوي ماموران انجام ميشود.
اما سيدهادي ايازي، سخنگوي شهرداري تهران در اين باره اعتراف کرد: شرکت شهربان مسووليت حفاظت از مجسمهها را در پارکها و اماکن عمومي بر عهده دارد.
وي با اشاره به اين که اين شرکت زيرمجموعه شهرداري تهران است، افزود: شهرداري تهران با شرکت شهربان به صورت سالانه قرارداد دارد و در اين راستا بودجهاي را به اين شرکت اختصاص ميدهد که امسال نيز اين قرارداد تمديد شده است.
انتهای پیام/