تهيه350 بسته سرمايه گذاري در حوزه گردشگري

به گزارش ميراث آريا (chtn) ، معاون سرمايه‌گذاري و طرح‌هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در گردهمايي کارشناسان اقتصادي وزارت امور خارجه و مديران سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با بيان اين مطلب گفت: از اين تعداد100 بسته متعلق به فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در مناطق آزاد شش‌گانه و مناطق ويژه است و 250 بسته سرمايه‌گذاري در ارتباط با حوزه فعاليت‌هاي ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري است.

فاضلي با اشاره به هدف از برگزاري اين جلسه گفت: هدف از برگزاري اين نشست اين است که کارشناسان اقتصادي وزارت امور خارجه در نمايندگي‌هاي کشورهاي هدف ايران تعامل و همکاري مناسبي در زمينه گردشگري با کارشناسان آن کشورها برقرار کنند.

اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي افزود:‌ اين تعامل و همکاري به استفاده از ظرفيت‌هاي مشترک منجر مي شود و زمينه‌ساز همکاري ميان کشورهاي مختلف با ايران خواهد بود.

وي تصريح کرد:‌ از اين فرصتي که در اختيار ما است مي‌توانيم به نحو احسن بهره ببريم و زمينه‌هاي تعامل و همکاري مشترک و مؤثر را با کشورهاي مختلف بنيان‌گذاري کنيم.

معاون سرمايه گذاري سازمان ميراث فرهنگي اظهار داشت: همچنين با اين اقدام مي‌توانيم به صورت مستمر و دائم ساز و کارهاي استفاده مؤثر از همکاري‌هاي گردشگري را برقرار کنيم.

فاضلي اضافه کرد: بحث گردشگري با جايگاهي که دارد مي‌تواند در زمينه اقتصاد،تعامل فرهنگ‌ها و دستيابي به اهداف فرهنگي و اجتماعي دولت‌ها و تمدن‌ها موضوع بسيار مؤثري باشد.

معاون سرمايه‌گذاري و طرح‌هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ادامه داد: همچنين حجم بالاي گردش مالي در اين صنعت مي‌تواند مورد توجه تمام کارشناسان اقتصادي دنيا قرار گيرد.

وي خاطر نشان کرد: در کشور ما بنا به ملاحظاتي اين ظرفيت‌ها مغفول مانده بود که در دولت نهم و دهم اين موضوع به عنوان يک ظرفيت و زمينه‌اي براي همکاري‌ها و تعاملات اقتصادي و فرهنگي مؤثر شد و در دستور کار سازمان ميراث فرهنگي قرار گرفت.

فاضلي خاطر نشان کرد:‌ در دولت نهم و دهم گردشگري به عنوان يکي از محورهاي دستيابي به اهداف اقتصادي و فرهنگي مدنظر قرار گرفت و در اين زمينه شاهد توسعه فعاليت‌هاي مختلفي در زمينه‌هاي گردشگري و فرهنگي بوديم.

وي با اشاره به اينکه يکي از اهداف برنامه چهارم توسعه دستيابي به ورود 20 ميليون گردشگر خارجي سالانه بوده است، اضافه کرد:‌ براي دستيابي به اين هدف برنامه‌ها و فعاليت‌هايي از سوي جمهوري اسلامي ايران پيش‌بيني شده است که جذب سرمايه و ارائه مشوق‌هاي لازم براي ورود سرمايه‌ و سرمايه‌گذاران در بخش‌هاي مختلف يکي از اين برنامه‌ها است.

اين مقام مسئول ادامه داد:‌ همچنين هدف از برگزاري اين گردهمايي اين است که اهداف سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در زمينه جذب گردشگر و سرمايه‌گذار محقق شود.

معاون سرمايه گذاري سازمان ميراث فرهنگي گفت: همچنين يکي ديگر از اهداف اين است که از ظرفيت‌هاي دو بخش ميراث و صنايع‌دستي در توسعه اقتصادي و گردشگري استفاده شود.

وي خاطرنشان کرد: يکي از مواردي که کارشناسان نمايندگي‌هاي وزارت امور خارجه در کشورهاي مختلف مي‌توانند در آن هدف‌گذاري کنند مسائل ارزشي ايران است که مي‌توانند با اين اقدام سهم مناسبي از گردشگران خارجي را به ايران جذب کنند.

فاضلي با بيان اينکه آماده ورود سرمايه‌گذاران داخلي و خارجي هستيم، خاطر نشان کرد: ورود نمايندگي‌هاي وزارت امور خارجه در کشورهاي هدف و شناساندن ظرفيت‌ها و جاذبه‌هاي گردشگري و ارزش‌هاي ايران مي‌تواند در اين اقدام مؤثر باشد.

اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي افزود:‌ اين نمايندگي‌ها مي‌توانند براي ورود گردشگران خارجي به کشورمان يک ارتباط دو سويه برقرار کنند.

فاضلي تأکيد کرد: شناسايي سرمايه‌گذاران علاقه‌مند در کشورهاي مختلف و ترغيب‌ آنها براي سرمايه‌گذاري در ايران يکي ديگر از ظرفيت‌هايي است که اين کارشناسان وزارت امور خارجه مي‌توانند در کشورهاي خارجي انجام دهند.

معاون سرمايه گذاري سازمان ميراث فرهنگي تصريح کرد: براي معرفي ظرفيت‌هاي گردشگري ايران همايشي در آذرماه جاري به نام همايش فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري مناطق آزاد و گردشگري برگزار مي‌کنيم.

وي ادامه داد: همچنين در صدد دعوت از سرمايه‌گذاران خارجي براي حضور در اين همايش و فعال‌تر شدن امور به صورت جدي‌تري هستيم.

اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي اضافه کرد:‌ تمام اين اقدامات و فعاليت‌ها با هدف جذب گردشگر خارجي از نقاط مختلف دنيا است.

وي با بيان اينکه همچنين اين اقدامات به منظور شناساندن کشورمان به گردشگران و دست‌اندرکاران گردشگري کشورهاي مختلف است، گفت: در ارتباط با برگزاري جشن‌ها و نمايشگاه‌ها نيز اقدامات مهمي در کشورمان از سوي سازمان ميراث فرهنگي صورت گرفته است.

معاون سرمايه گذاري و طرح‌هاي سازمان ميراث فرهنگي در ادامه به ايجاد دفاتر نمايندگي جذب سرمايه‌ و سرمايه‌گذاري در کشورهاي مختلف اشاره کرد و گفت: همچنين بايد در زمينه گردشگري زيارتي فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري را شناسايي و در اين زمينه در کشورهاي مختلف هدف‌گذاري کنيم.

فاضلي با تأکيد بر اينکه اين بخش يک زمينه مناسبي براي حضور سرمايه‌گذاران خارجي در کشورمان است، گفت: ما با توجه به اينکه در زمينه جاذبه‌هاي طبيعي، گردشگري و تاريخي جزو 10 کشور اول دنيا هستيم ولي هنوز آنچنانکه بايد و شايد گردشگر نداريم و انتظار بر اين است که بيش از سهم جمعيت‌مان از درآمد گردشگري دنيا سهم‌بري داشته باشيم.

اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي تأکيد کرد: ما مي‌توانيم با ارائه خدمات ارزشي به گردشگران خارجي، آنها را به کشورمان جذب کنيم و همچنين در اين راستا از ظرفيت نهادهاي مختلف در کشورهاي دنيا با حضور نمايندگي‌هاي وزارت امور خارجه بهره‌مند شويم.

فاضلي در ادامه گفت: اين اقدام مي‌تواند در زمينه ارائه خدمات متنوع و در زمينه جذب گردشگر کمک مؤثري باشد.

/104

انتهای پیام/

کد خبر 1389030418