ايجاد دفاتر مناطق آزاد در کشورهاي هدف گردشگري

به گزارش ميراث آريا (chtn)، مشاور اجرايي مرکز امور مناطق آزاد در گردهمايي کارشناسان اقتصادي وزارت امور خارجه با مديران سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با بيان اين مطلب گفت: مناطق آزاد از سال 72 پا به عرصه اقتصاد کشور گذاشتند و تعداد مناطق آزاد ما در حال حاضر 6 منطقه است.

جعفر آهنگران افزود: همچنين 16 منطقه ويژه اقتصادي داريم که در کل کشور پراکنده هستند و 23 منطقه ويژه اقتصادي ديگر نيز به زودي به اين مناطق ويژه اضافه مي‌شود.

وي با اشاره به اينکه مناطق آزاد از تسهيلات بيشتري نسبت به مناطق ويژه برخوردار هستند ،خاطر نشان کرد:‌ در مناطق آزاد مبادلات خارجي از معافيت گمرکي برخوردار است.

وي اضافه کرد:‌ همچنين مناطق آزاد از قانون کار داخل کشور مستثني است و معافيت مالي در مناطق آزاد وجود دارد.

آهنگران با بيان اين که لغو رواديد از ديگر مزاياي مناطق آزاد است، خاطر نشان کرد:‌ در دولت دهم از سال گذشته يکي از معضلات اصلي مناطق آزاد و ويژه حل شد.

وي با تأکيد بر اينکه‌ جذب سرمايه‌گذاري‌هاي خارجي يکي از اصلي‌ترين اهداف دولت دهم است، افزود:‌ با توجه به اين هدف رويکرد مناطق آزاد و نظام تصميم‌گيري تغيير کرد.

وي ادامه داد: بسياري از مناطق ما از ظرفيت‌هاي گردشگري برخوردار هستند به طور مثال کيش کاربري گردشگري دارد و قشم نيز از ظرفيـت‌هاي بسياري در جذب گردشگر برخوردار است.

وي همچنين گفت: بحثي که جديداً در شوراي عالي مناطق آزاد مطرح شده است ايجاد دفاتر مناطق آزاد و ويژه در برخي از کشورهاي هدف گردشگري است که در اين راستا به زودي دفتر مناطق آزاد در بمبئي گشايش مي‌يابد.

/104

انتهای پیام/

کد خبر 1389030421