وي با اشاره به رشد گردشگري در جهان تصريح کرد: سهم کشورهاي نوظهور و در حال توسعه از حوزه گردشگري در سال 2008 از 31 درصد به 45 درصد افزايش پيدا کرد که اين حاکي از رشد رو به افزايش گردشگري در اين کشورهاست.
پوينده افزود:در سال 88 آمار گردشگران ورودي ايران به 2 ميليون و 772 هزار و 575 نفر رسيد و با توجه به اينکه بر اساس سند چشم انداز 20 ساله در پايان برنامه چهارم ورود بيش از 2 ميليون و 600 هزار گردشگرپيش بيني شده است از اين رو برنامه چهارم در اين بخش محقق شده است.
مدير کل دفتر توسعه گردشگري سازمان ميراث فرهنگي متذکر شد: تهران، خراسان رضوي، آذربايجان شرقي و غربي از بيشترين تعداد گردشگران ورودي به کشور به صورت مستقيم برخوردار هستند.
وي همچنين تسهيلات ويزاي فرودگاهي و الکترونيک، لغو رواديد با برخي کشورهاي هدف، عملياتي کردن تفاهمنامههاي گردشگري با کشورهاي هدف و همچنين تمرکز در گردشگري فرهنگي و مذهبي را از مهمترين برنامههاي دفتر توسعه گردشگري در سال جاري عنوان کرد.
وي با بيان اينکه در راستاي توسعه گردشگري با کشورهاي هدف مکاتبات زيادي با سفارتخانههاي ايران کشورها داشتهايم که بيپاسخ ماندهاست، افزود: از نمايندگان سفارتخانههاي ايران ميخواهيم که پيگير اين موضوع باشند علاوه براينکه علائق و سلائق گردشگران کشورهاي حوزه کاري خود را شناسايي کند.
وي در پايان متذکر شد: کشور ايران در حوزه گردشگري سلامت و مذهبي از ظرفيتهاي بالايي برخوردار است که ميتوانيم با برنامهريزي مناسب امکان ورود گردشگران مذهبي و سلامت را به کشور فراهم آوريم.
115/
انتهای پیام/