آموزش آشنايي ارزيابان گمرک کشور با گروه‌هاي کالايي صنايع‌دستي

مدير کل امور بازرگاني معاونت صنايع‌دستي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با اعلام اين خبر گفت:‌ در آخرين نشستي که معاونت صنايع‌دستي با رئيس کل گمرک کشور برگزار کرد، نسبت به اجرايي شدن اين برنامه توافقاتي انجام شد.

احمد بالان ادامه داد: در نظر داريم دوره‌هاي آموزشي را در خصوص گروه‌هاي مختلف کالاها و اقلام صنايع‌دستي با هدف آشنايي بيشتر و امکان صادرات آسان‌تر براي ارزيابان گمرک برگزار کنيم.

وي با اشاره به اينکه با اجراي اين راهکار ارزشيابي تخصصي و تشخيص گمرکي توليدات صنايع‌‌دستي راحت‌تر صورت مي‌گيرد، اظهار داشت:‌ بخش مهمي از کالاها و اقلام صنايع‌دستي براي کارشناسان بخش صدور شناخته شده نيست، که اين راهکار موثر خواهد بود.

مدير کل امور بازرگاني اين معاونت تصريح کرد: تشخيص اصالت، کيفيت و اصل و بدل بودن توليدات و کالاهاي صنايع‌دستي به واسطه دوره‌هاي آموزشي براي ارزيابان امکانپذير مي‌شود.

بالان افزود: معاونت صنايع‌دستي در نظر دارد از اين طريق تغيير وضعيت تعرفه‌هاي گمرکي و افزايش ميزان مشوق‌هاي صادراتي بخش صنايع‌دستي را پيگيري کند.

اين مقام مسئول با تأکيد بر اينکه به طور حتم بالا رفتن ميزان استدلال کارشناسان و ارزشيابان گمرکي صورت موجه‌تري را از اقلام صنايع‌دستي ايران در خارج از کشور به وجود مي‌آورد، گفت: شرط اول حضور هميشگي در بازارهاي جهاني و رغبت به خريد اين توليدات برخورداري از کيفيت و اصالت است.

وي در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر در بخش فروش و عرضه محصولات صنايع‌دستي خارج از کشور موانعي وجود دارد که بخش مهمي از آن به دليل نبود آشنايي کافي با اين توليدات است.

مدير کل امور بازرگاني معاونت صنايع‌دستي تأکيد کرد: اين معاونت به دنبال راهکاري موثر براي بازاريابي و بازار شناسي توليدات صنايع‌دستي از طريق اجراي برنامه آموزشي است.

احمد بالان يادآور شد:‌ اميدواريم با رقابتي که در بازارهاي داخلي به واسطه اين راهکار ايجاد مي‌شود شاهد افرايش تنوع و کيفيت در توليدات صنايع‌‌‌دستي و هنرهاي سنتي باشيم.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 138903154