کودکان به لباس‌هاي محلي خراسان شمالي پايبندند

مدير واحد توليدي مهديس در گفتگو با ميراث آريا(chtn) و در حاشيه اولين روز از برگزاري نمايشگاه ملي صنايع‌دستي گفت: علاقه به فرهنگ محلي و ملي موجب شده است که به عرصه توليد لباس‌هاي محلي وارد شوم.

افسانه ملکشي افزود: تاکنون در زمينه‌هاي گوناگوني از جمله طراحي، توليد و عرضه لباس محلي در بازارهاي داخلي و خارجي فعاليت کرده‌ام.

وي با اشاره به اينکه البسه محلي خراسان شمالي از زيباترين پوشش‌هاي دنيا محسوب مي‌شود، ادامه داد: در توليد البسه محلي با مشکلات و ناملايمات فراواني دست و پنجه نرم کرده‌ام و اکنون نتيجه زحماتم را در نمايشگاه ملي صنايع‌دستي به نمايش گذاشته‌ام.

اين هنرمند توليد کننده البسه محلي تصريح کرد: تا کنون در نمايشگاه‌هاي استاني بسياري از قبيل استان‌هاي اردبيل، بوشهر، مازندران، تهران، اصفهان و مرکزي شرکت کرده‌ام.

به گفته وي البسه محلي خراسان شمالي از رنگ‌هاي شاد و جذاب سرچشمه مي‌گيرد و همين رنگ‌هاي شاد است که توجه همگان را به خود جلب کرده است.

اين کارآفرين برتر سال 89 اضافه کرد: تاکنون به نمايشگاه‌هاي صنايع‌دستي در کشورهاي ترکيه، ايتاليا، روسيه، پاکستان، آذربايجان، کويت، امارات متحده عربي و عمان دعوت شده‌ام.

وي يادآور شد: لباس‌هاي محلي کودکان خريداران بيشتري دارد و سهم عمده‌اي از توليداتم را لباس‌هاي محلي کودکان تشکيل مي‌دهد.

ملکشي در پايان خاطر نشان کرد: براي توسعه اين هنر نيازمند کارگاهي بزرگتر هستم تا هنرمندان در آن مشغول به فعاليت شوند و توليد لباس محلي با نظارت بيشتري انجام شود.
112/


انتهای پیام/

کد خبر 1389031863