وي ادامه داد: تقريبا تمام تومورهاي چشم از شيوع بيشتري در کودکان برخوردار است که در صورت مراجعه به موقع ، متخصصان چشم دانشگاه علوم پزشکي ايران مي توانند آن را درمان کنند.
مدرس زاده، با بيان اينکه تمام مبتلايان به بيماري هاي چشمي توسط متخصصان و چشم پزشکان ايراني در داخل کشور قابل درمان هستند، گفت: با گسترش امکانات و تجهيزات درماني در مراکز دانشگاهي، تقريبا همه افراد مبتلا به بيمارهاي چشمي در ايران قابل تشخيص و درمان است.
وي افزود: در سال هاي اخير بيماري هاي چشمي در کشور وجود نداشته که قادر به درمان موفق آن نبوده يا مجبور به اعزام به خارج از کشور باشيم.
رييس مرکز تحقيقات چشم پزشکي دانشگاه علوم پزشکي اضافه کرد: از آنجا که پلاک هاي راديو اکتيو براي درمان تومورهاي چشمي از خارج کشور وارد مي شود، در صورت عدم تامين اعتبار لازم از سوي هيات امناي ارزي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، به دست جراحان مي رسد که اين مساله روند درماني را کند مي کند يا فرصت درمان را از دست خواهد داد.
مدرس زاده افزود: در صورتي که اين پلاک هاي راديو اکتيو به موقع از خارج از کشور تامين نشود، مي تواند موجب تخليه چشم شده که اين مساله در کودکان خطرناک و نا گوارتر است.
وي، هزينه درمان يک بيمار مبتلا به تومور چشمي در خارج از کشور با بالغ بر 50 ميليون تومان اعلام کرد و گفت: در صورت تامين پلاک راديو اکتيو که يک پنجاهم هزينه درمان درخارج را دارد، مي توان با موفقيت سلامت چشم بيمار را حفظ کرد.000
انتهای پیام/