به گزارش ميراث آريا(CHTN)، رئيس پژوهشکده هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي کشور روز گذشته در جريان سومين نشست تخصصي معاونت صنايع‌دستي ضمن بيان اين مطلب گفت:‌ توليد کنندگان و عرضه کنندگان اقلام و توليدات صنايع‌دستي کمتر با موضوعي به نام شناسنامه براي محصولات خود آشنايي دارند.

سعيد زاويه ادامه داد: منظور از تعريف شناسنامه درج مشخصات کاملي از محصول توليد شده بر روي بخشي از بسته بندي است.

وي با اشاره به اينکه يکي از مهم‌ترين مشکلاتي که در اين بخش وجود دارد نبود بسته بندي مناسب براي توليدات صنايع‌دستي است، اظهار داشت:‌ در صورتي که بسته بندي مناسب و کاربردي براي محصولات طراحي شود، موضوعي به نام شناسنامه اهميت مي‌يابد.

رئيس پژوهشکده هنرهاي سنتي تصريح کرد: متأسفانه به دليل وجود چنين ضعف‌هايي صنايع‌دستي تنها در فروشگاه‌هاي اختصاصي معناي صحيح خود را مي‌يابد.

زاويه افزود: به دليل ويژگي‌هاي خاص صنايع‌دستي که هم جنبه تزييناتي دارد و هم از کاربردهاي مختلف در زندگي روز مره برخوردار است، نبود شناسنامه مي‌تواند مصرف کنندگان را به نوعي سردرگمي دچار کند.

اين مقام مسئول با تأکيد بر اينکه اين بلا تکليفي‌ها مشکلاتي را براي هنرمندان و توليد کنندگان صنايع‌دستي نيز پديد مي‌آورد، گفت: هنرمندان به دليل همين سردرگمي‌ها از بکارگيري نهايت خلاقيت و نوآوري خود در توليد جا مي‌مانند.

رئيس پژوهشکده هنرهاي سنتي در ادامه به نقش بسته بندي در عرضه و فروش محصولات صنايع‌دستي اشاره کرد و اظهار داشت: ‌بسته بندي در کنار محافظت از محصول نهايي به پروسه عرضه نيز هيجان مي‌بخشد.

سعيد زاويه خاطرنشان کرد: تفاوت در بسته بندي توليدات صنايع‌دستي با ساير صنايع اصل ضروري است که سرمايه گذاران بايد به آن توجه کنند.


111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389032344