امکان‌سنجي فيلتري است براي رسيدن از ايده به فرصت

به گزارش ميراث‌آريا (chtn) محمدي‌مقدم؛ نماينده معاونت سرمايه‌گذاري در کارگروه مشورتي اصول تدوين بسته‌هاي فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در طبيعت‌گردي کشور با اشاره به اينکه سه سالي از تشکيل معاونت سرمايه‌گذاري مي‌گذرد، گفت:‌ نگاه به گردشگري با ديد نوين و آشنايي با سرمايه‌گذاري به صورت حرفه‌اي از اهداف اين معاونت است.

وي افزود: بنابراين اين معاونت فعاليت‌هاي خود را با اين ديد آغاز کرد و به دنبال آن بسته‌هاي سرمايه‌گذاري در حوزه‌هاي مختلف تهيه شد.

وي ادامه داد:‌ در دومين همايش فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري که سال 87 در برج ميلاد برگزار شد بسته‌هاي سرمايه‌گذاري در قالب کتابچه، CD با شرح خدمات کلي ارائه شد.

محمدي‌مقدم با اشاره به اينکه در همايش جديد برخي نواقص موجود بر طرف شده‌اند، تصريح کرد:‌ در همايش سال 87 تأکيد بر پروژه‌هايي بود که خودمان متولي آنها بوديم، ولي در همايش سال جاري که در آذرماه برگزار مي‌شود با تأکيد رياست سازمان ميراث‌فرهنگي و با پيگيري همکاران در کميته طبيعت‌گردي باب همکاري بيشتري باز شده است.

وي با بيان اينکه وضعيت در معاونت سرمايه‌گذاري روشن است،‌ يک‌سري از فعاليت‌ها از قبل انجام شده و نواقصي داشته که در حال رفع آن هستيم، ادامه داد: به دليل محدويت‌هايي در زمينه اعتبار و حجم بالاي پروژه با توجه به اينکه 2000 بسته بايد تهيه شوند، شرح خدمات کلي شد.

محمدي‌مقدم اضافه کرد: پس از مطرح شدن ايده‌ها،‌ امکان‌سنجي با سه هدف قابل اجرا بودن پروژه با شيوه پيشنهادي کارفرما، ميزان حجم سرمايه‌گذاري و مدت زمان اجراي پروژه انجام مي‌گيرد.

وي با بيان اينکه از طريق امکان‌سنجي به فرصت مي‌رسيم، گفت:‌ امکان‌سنجي فيلتري است براي رسيدن از ايده به فرصت و به ما اين امکان را مي‌دهد که مشخص کنيم کدام ايده قابليت تبديل شدن به فرصت را دارد.

وي به مشکلات موجود بر سر راه سرمايه‌گذاري در پروژه‌هاي گردشگري اشاره کرد و گفت: اين مشکلات شامل زمين،‌ مجوزها،‌ هماهنگي با ساير دستگاه‌هاي اجرايي و غيره است.

/117

انتهای پیام/

کد خبر 138903254