علي رهبر افزود: انسان ايراني که درفرهنگ غني اسلامي_ ايراني تربيت يافته است وظيفه خود را ميان آسمان و زمين و درارتباط اين دو جستجو مي کند.او هماره سعي کرده اين دو عنصر را در زندگي خود وارد کند. نمونه آن فردوسي است که معرفي آن به جهان از وظايف جدي اين همايش به شمار مي آيد.
مدير مسئول فصلنامه ايران زمين تبيين اين انديشه را از بزرگترين اهداف همايش \" هزاره سرايش شاهنامه\" دانست و يادآور شد: پيش از اين تحت نفوذ فرهنگ غرب خودمان را رنگ زده و مطابق سليقه ديگري ارائه کرده ايم اين در حالي است که انديشه ايراني رنگ زدني نيست و بايد به شيوه مستقل معرفي شود.
وي با بيان اينکه تمام بار فرهنگي که در اسلام از آن سخن به ميان مي آيد بر دوش انسان ايراني است، گفت:مظهر و دليل اين ادعا شاهنامه فردوسي است.
به گفته رهبر ادبيات ايران از سه فراز بزرگ حماسي ، عرفاني و انسان برخوردار است که به ترتيب اين مضامين در فردوسي ، مولانا و حافظ تجلي يافته و بايد در کنگره مورد توجه واقع شود.
رئيس کانون معنويت ايران در آلمان افزود: گردشگري ايران نبايد به غذاهاي خاص و موسيقي منحصر شود بلکه بايد براي معرفي انديشه هايشرقي و انديشه عرفاني فردوسي نيز برنامه ريزي صورت گيرد./122
انتهای پیام/