وي با اشاره به اينکه نمايشگاه مذکور در قالب 156 غرفه به نمايش زيباترين دستاوردهاي هنرمندان کشورمان پرداخت، اظهار داشت: 250 هنرمند از 30 استان کشور دستاوردهاي خود را به نمايشگاه آثار برگزيده صنايعدستي آوردند.
معاون صنايعدستي کشورمان ادامه داد: توليدات و اقلام صنايعدستي هنرمندان سراسر کشور در 130 رشته به اين نمايشگاه آورده شد.
دانيالي تصريح کرد: بيشترين غرفههاي اين نمايشگاه در اختيار هنرمندان استان اصفهان بود ضمن اينکه صنعتگران کهگيلويه و بوير احمد، قم و آذربايجان غربي با 3 غرفه کمترين غرف را به خود اختصاص دادند.
اين استاد دانشگاه با بيان اينکه 30 غرفه نيز در اختيار دستگاهها و ارگانهاي دولتي مرتبط به منظور نمايش و عرضه توليداتشان قرار گرفت، گفت: سازمان امور عشايري به عنوان يکي از اين دستگاههاي حاضر چهار چادر عشايري و هشت غرفه را به خود اختصاص داد.
وي در ادامه اظهار داشت: چادرهاي عشايري که در هفت روز هفته صنايعدستي برپا شد براي استانهاي اردبيل، لرستان، کرمانشاه و خراسان رضوي در نظر گرفته شد.
معاون صنايعدستي اين استان تأکيد کرد: به منظور جذب بيش از پيش علاقه مندان به صنايعدستي و هنرهاي سنتي کشورمان، يکي از اماکن تاريخي و فرهنگي تهران به عنوان مکان برگزاري انتخاب شد.
به گفته اين مقام مسئول روزانه 20 تا 25 هزار نفر از اين نمايشگاه که در سطحي ملي برگزار شد، ديدن کردند.
تهمينه دانيالي با تأکيد بر اينکه روزهاي 20 و 21 خردادماه که نمايشگاه از صبح داير بود شاهد بيشترين حضور علاقه مندان بوديم، خاطرنشان کرد: در مجموع 180 هزار نفر از اين نمايشگاه که آثاري برجسته را به نمايش گذاشت، بازديد کردند.
111/
انتهای پیام/