صنايع‌دستي قم نيازمند برنامه‌ريزي‌هاي مدون

عليرضا ارجمندي؛ مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان قم در گفتگو با ميراث‌آريا(chtn) به توانمندي و ظرفيت‌هاي گسترده استان در عرصه صنايع‌دستي اشاره کرد و افزود: استان قم در عرصه صنايع‌دستي در حوزه سنگ، چوب، شيشه و سراميک به ويژه در صنعت فرش ظرفيت‌هاي بسياري دارد که‌ همچنان ناشناخته مانده است.

وي با بيان اينکه در استان قم حدود هفت هزار نفر در عرصه صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي اشتغال دارند، متذکر شد: براي بالابردن کيفيت، ساماندهي بازار و عرضه محصولات صنايع‌دستي بايد سياستگذاري‌هاي مشخص و برنامه‌ريزي‌هاي مدون صورت بپذيرد.

ارجمندي ادامه داد: عمده کار صنايع دستي و هنرهاي سنتي در استان قم به شکل ابتدايي و سنتي انجام مي‌شود که در صورت ارائه آموزش‌هاي لازم و استفاده از روش‌هاي نوين مي‌توان بيش از پيش از ظرفيت‌هاي اين بخش بهره‌مند شد.

وي با بيان اينکه صنعت فرش در استان قم آن طور که بايد در سطح ملي و بين‌المللي شناخته شده نيست، افزود: مي‌توان با فراهم آوردن تمهيدات لازم بازار خوبي را براي اين محصول ايجاد کرد.

ارجمندي تأکيد کرد: عرصه صنايع دستي در بخش اشتغالزايي و تحول اقتصادي در استان قم در اولويت برنامه‌ها قرار دارد، از اين رو مورد حمايت مسئولان استان قرار خواهد گرفت.

/115

انتهای پیام/

کد خبر 138904023