وي اضافه کرد: تهيه اطلس جامع صنايعدستي استان همدان به شرکت آمايش سرزمين وطن(ASO)، واگذار شد.
مدير کل ميراث فرهنگي اين استان با بيان اينکه مدت زماني که به اين شرکت به منظور تهيه اطلس جامع صنايعدستي همدان فرصت داده شده يک سال است، گفت: در اين اطلس اطلاعات جامعي از وضعيت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان تشريح ميشود.
بيات ادامه داد: تهيه و تدوين اطلس جامع اطلاعات صنايعدستي همدان در چند فاز با هدف اجرايي مناسبتر و در مدت زماني کوتاهتر صورت ميگيرد.
اين مقام مسئول تأکيد کرد: محل اجراي اين اطلس تمامي شهرستانها و روستاهاي استان همدان است.
وي افزود: سيماي عمومي استان، بررسي وضعيت مورد مطالعه، اقليم و آب و هوا، ويژگيهاي اجتماعي استان همدان، روند تغييرات جمعيتي شهري، روستايي و عشايري، تعداد خانوار در بخش صنايعدستي و ساختار سني و جنسي فعالان اين بخش در گام اول مورد بررسي قرار ميگيرد.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همدان با اشاره به اينکه ويژگيهاي اقتصادي، اشتغال، بيکاري، زير ساختها و امکانات زير بنايي نيز در اين اطلس مشخص ميشود، اظهار داشت: در اين اطلس قابليتهاي گردشگري و مهمانپذيري، طبقه بندي انواع صنايعدستي بر اساس نوع و محل توليد صنايعدستي سنتي و جديد و تعداد کارگاههاي فعال هم مورد توجه است.
بيات در ادامه بيان داشت: ابزارهاي کار و تکنولوژي توليد، ارزشهاي توليد سالانه، بازار فروش و ارزيابي امکانات و قابليتهاي توسعه صنايعدستي، تعداد گردشگران استان، زيست بومهاي گرمسيري و سردسيري و نقشه پراکندگي جغرافيايي در اطلس جامع صنايعدستي همدان لحاظ ميشود.
وي يادآور شد: همچنين نقشه پراکندگي کارگاهها براساس نوع صنايعدستي، نقشه زير ساختها و امکانات بنايي و نقشه جادههاي دستي با تعيين فاصله از مرکز نيز به صورت GPS تهيه ميشوند.
111/
انتهای پیام/