اصفهان بهترين گزينه براي جابجايي معاونت صنايع‌دستي است

به گزارش ميراث آريا(chtn)، حميد بقايي ظهر امروز در جمع خبرنگاران رسانه‌هاي مختلف با اعلام اين خبر گفت: با توجه به مصوبه دولت در خصوص خروج دستگاه‌هاي دولتي از تهران، معاونت‌هاي مختلف سازمان ميراث فرهنگي نيز به استان‌هاي مختلف منتقل مي‌شوند.

وي با اشاره به اينکه با اعلام همکاري معاونت نيروي انساني رياست جمهوري در خصوص مزايا و تسهيلاتي که براي کارکنان اختصاص مي‌يابد جابجايي‌ها سرعت گرفت، اظهار داشت: در گام اول انتقال معاونت صنايع‌دستي به استان اصفهان حتمي شد.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي کشور افزود: استان اصفهان مهد صنايع‌دستي ايران است و بخش مهمي از توليد و عرضه اين اقلام در اين استان صورت مي‌گيرد.

بقايي تصريح کرد:‌ مجموعه سياستگذار بخش صنايع‌دستي کشور بايد در قطب صنايع‌دستي ايران مستقر شوند.

وي تأکيد کرد: براي انتقال معاونت حفظ، احياء و ثبت آثار تاريخي نيز استان‌هاي فارس و اصفهان کانديد شده‌اند که در نهايت يکي از آن‌ها انتخاب مي‌شود.

معاون رئيس جمهور با بيان اينکه براي استقرار پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي کشور استان قزوين مد نظر قرار گرفته، گفت: قزوين داراي يک مجموعه فکري و علمي کارشناسي شده است که ظرفيت پذيرش اين پژوهشگاه را دارد.

بقايي در خصوص مکان تازه معاونت گردشگري نيز گفت: هنوز استان نهايي انتخاب نشده و در حال حاضر انتقال اين معاونت به خراسان رضوي يا مازندران در دست بررسي است.

وي در ادامه اظهار داشت: کارمندان معاونت‌هاي مختلف سازمان ميراث فرهنگي به دليل اينکه با نياز حوزه خود هماهنگ هستند بايد در همان معاونت باقي مانده و حق جابجايي ندارند.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در ادامه به روند بررسي وضعيت تخريب‌ها در بازار تهران اشاره کرد و گفت: بازار تهران يک ماه و نيم گذشته مورد بازديد قرار گرفت و وضعيت تخريب‌ها بسيار نگران کننده است.

بقايي اضافه کرد:‌ بخش مهمي از ساخت و سازهايي که در بازار تهران انجام شده غير مجاز است و ما رئيس سابق پايگاه تهران و شهرداري تهران را در اين بخش مقصر مي‌دانيم.

معاون رئيس جمهور در ادامه بيان داشت: يگان حفاظت سازمان ميراث فرهنگي از روزهاي گذشته در بازار تهران با هدف برخورد با تخريب‌هاي جديد مستقر شده است.

بقايي همچنين در خصوص تفاهم‌نامه ‌اي که صبح امروز ميان سازمان ميراث فرهنگي کشور و دانشگاه جامع علمي کاربردي منعقد شده، گفت: طبق اين تفاهم نامه تعداد رشته‌هايي که در مراکز جامع علمي کاربردي سراسر کشور آموزش داده مي‌شود از 24 رشته به 29 رشته افزايش يافت.

وي خاطرنشان کرد:‌سازمان ميراث فرهنگي از گذشته تفاهم‌نامه‌اي با دانشگاه جامع علمي کاربردي امضاء کرده بود که در توافقنامه تازه گسترش رشته‌هاي آموزشي و افزايش آن‌ها در دستور کار قرار گرفت.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي کشورمان يادآور شد:‌در اوايل فعاليت و همکاري مشترک يک هزار دانشجو تحت آموزش قرار گرفت که اين تعداد امروز بيش از 6 برابر شده است.

حميد بقايي در پايان گفت: در تفاهم‌نامه تازه در کنار گسترش رشته‌هاي صنايع‌دستي، ورود رشته‌هاي بخش گردشگري و مرمت نيز مورد تأکيد قرار گرفت.


111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389040834