به گزارش ميراث آريا (chtn)محل دفن زباله در شهر تهران که سابقه اي بيش از 45 سال دارد، فارغ از هرگونه کار کارشناسي ايجاد شده و گسترش شهري از بعد جمعيتي و جغرافيايي شهر تهران نيز مزيد بر ناکارآمدي و غير اصولي بودن آن شده است .

کارشناسان در سال هاي گذشته همواره از دفع غير اصولي و سنتي زباله در اين منطقه انتقاد و عواقب آن را به مسئولان امر گوشزد کرده اند، اما اينک به نقطه اي رسيده ايم که به فاجعه تبديل شده و خطرات جاني و زيست محيطي به خصوص بر آب، هوا و ساير موارد دارد.

يک پژوهشگر کشاورزي و منابع طبيعي شهرستان ري در اين خصوص گفت: محل دفن زباله کهريزک ، شامل 15 هزار هکتار در منطقه اي واقع شده که در گذشته به علت وجود قنات ها با آب هاي گوارا و خاک حاصلخيز ، شهره خاص و عام بود.

مهدي آقابيگي افزود: در بخش کشاورزي ، شهر ري به علت ارتفاع پايين تر در مقايسه با تهران و شستشوي خاک هاي ارتفاعات تهران و رسوب آن در شهر ري ، سبب ايجاد خاکي کاملا حاصلخيز شده بود که اکنون منبع انواع آلودگي هاست.

روزانه هفت هزار و 500 تا هشت هزار تن زباله از تهران به کهريزک منتقل مي شود.

مرکز دفن زباله در جنوب شهر کهريزک، ابتداي جاده قديم تهران - قم (آرادکوه) قرار دارد که با مساحت حدود 1400 هکتار از 40 سال پيش ، گورستان پسماندهاي شهر تهران است.000

انتهای پیام/

کد خبر 138904103