وي با اشاره به اينکه در حال حاضر 250 رشته فعال صنايعدستي در کشور وجود دارد، اظهار داشت:بيش از 2 ميليون هنرمند و صنعتگر صنايعدستي به طور مستقيم در اين عرصه مشغول به فعاليت هستند.
مدير کل امور بازرگاني اين معاونت تصريح کرد: با تأکيد بر اصل 44 قانون اساسي جمهوري اسلامي و لزوم بهره مندي از توانمنديهاي بالقوه اين هنرمندان ساماندهي آنها به صورت جدي در دستور کار قرار گرفت.
بالان افزود: بيش از يکصد انجمن مردم نهاد صنايعدستي و هنرهاي سنتي در کشور فعال است که در قالب اين مجمع سعي در ساماندهي و سازماندهي آنها داريم.
وي ادامه داد: مجمع ملي هنرمندان صنايعدستي کشور انجمنهايي که از سوي وزارت کشور مجوز فعاليت دارند، را گردهم ميآورد.
اين مقام مسئول با بيان اينکه گردهمايي اين انجمنها به منظور حمايت و تقويت حوزههاي مختلف صنايعدستي صورت ميگيرد، گفت: هيأت موسس مجمع ملي هنرمندان صنايعدستي روز سه شنبه با حضور نمايندگاني از انجمنهاي فعال مشخص ميشود.
مدير کل امور بازرگاني معاونت صنايعدستي تأکيد کرد: حضور اعضاء آينده مجمع ملي هنرمندان صنايعدستي کشور در اين معاونت با هماهنگي اداره کل دفتر سازمانهاي مردم نهاد وزارت کشور صورت ميگيرد.
بالان در ادامه اظهار داشت: سه شنبه هفته جاري با حضور مديران بخشهاي مختلف وزارت کشور در خصوص نحوه تشکيل اين مجمع ملي توضيحاتي داده ميشود و اساسنامه مورد نظر نيز به بحث و بررسي گذاشته ميشود.
وي اضافه کرد: مجمع ملي هنرمندان صنايعدستي کشور ارتباط مداومي را با انجمنهاي سراسر کشور خواهد داشت تا ظرفيت سازيهاي لازم در حوزههاي بازرگاني، توسعه و ترويج و آموزش صنايعدستي صورت گيرد.
مدير کل امور بازرگاني با تأکيد بر اينکه ارتقاء سطح دانش صادرکنندگان و توليد کنندگان صنايعدستي در اهداف اين مجمع تعريف شده، بيان داشت: در زمينه صادرات اقلام و توليدات صنايعدستي نيز مجمع ملي امکاني را براي تعامل با دستگاهها و ارگانهاي مرتبط فراهم ميکند.
احمد بالان يادآور شد: مجمع ملي در آينده ميتواند در حوزههايي چون بيمه هنرمندان، حضور در بازارهاي جهاني و ارتباط با گمرک راهگشاي هنرمندان صنايعدستي باشد.
111/
انتهای پیام/