تهيه طرح جامع ارائه الگوهاي مرمت در بافت تاريخي بشرويه

معاون حفظ،احيا و ثبت آثار تاريخي اداره کل ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان خراسان جنوبي با بيان مطلب فوق به ميراث آريا(chtn) گفت: اميدواريم با انجام و تصويب طرح فوق بخش بسياري از مشکلات در حوزه بهسازي و ساخت و سازهاي جديد که در محدوده شهر بشرويه وجود دارد،برطرف شود.

حميد حلاج مقدم افزود:سال گذشته مرمت بافت تاريخي بشرويه و همچنين بافت تاريخي بيرجند مورد توجه معاونت بود که خوشبختانه اقدامات بسيار خوبي در اين راستا انجام گرفت.

وي با اشاره به بافت تاريخي بشرويه گفت:بشرويه به دليل داشتن آثار تاريخي يکي از پنج شهر شبکه شهرهاي تاريخي کشور است که اقدامات خوبي با مشارکت و حمايت شهرداري و مجموعه مديريت شهري بشرويه انجام گرفت.

اين مقام مسئول در اداره کل ميراث فرهنگي استان خراسان جنوبي ادامه داد:در دور سوم سفر رياست جمهوري به استان خراسان جنوبي اعتباري براي مرمت،بهسازي و احياي اين بافت اختصاص داده شده است.

معاون حفظ،احيا و ثبت آثار تاريخي اداره کل ميراث فرهنگي استان خراسان جنوبي تصريح کرد:آثار تاريخي بافت بشرويه مربوط به دوره‌هاي صفويه و اواخر قاجاريه و شامل حسينيه‌ها،آب انبارها،حمام‌ها، تکايا، مساجد، منازل اعياني و ... مي‌شود که هر کدام داراي معماري ويژه‌اي است.

لازم به ذکر است؛بشرويه را به عنوان موزه خشت و گل خراسان مي شناسند چرا که اين شهر دهمين شهر تاريخي ايران و دومين شهر تاريخي خراسان است؛ بافت تاريخي بشرويه که در فهرست آثار ملي ثبت شده است با دهها اثر ارزشمند و زيبا مي‌تواند قطب گردشگري استان خراسان جنوبي باشد./117





انتهای پیام/

کد خبر 1389041411