وي با اشاره به اهميت برگزاري اين دورههاي آموزشي گفت: برگزاري کلاسهاي آموزش صنايعدستي ميتواند تاثير به سزايي در روحيه مددجويان تحت پوشش بهزيستي داشته باشد و نقطه حمايتي براي بانوان تحت پوشش بهزيستي است.
نصراصفهاني با بيان اينکه در اين کلاسها مددجويان تحت آموزش صنايعدستي قرار ميگيرند، متذکر شد: مددجويان شرکتکننده در اين دورهها از سوي اساتيد مجرب و پيشکسوت رشتههاي مختلف هنرهاي سنتي و صنايعدستي آموزش ميبينند.
معاون هنرهايسنتي و صنايعدستي استان قم خاطرنشان کرد: در اين دورهها سعي شده است رشتههايي که از بازارفروش خوبي در استان برخوردارند به مددجويان آموزش داده شوند تا منبع درآمدي براي آنان به شمار آيد.
وي با بيان اينکه تاکنون سه دوره آموزشي در استان برگزار و آزمونهاي آن نيز انجام شده است، متذکر شد: هم اکنون 420 نفر از بانوان تحت پوشش بهزيستي استان قم در حال فراگرفتن آموزشهاي لازم هستند.
نصراصفهاني با بيان اينکه براي هر دوره صنايعدستي حداقل 15 هنرجو آموزش ميبينند، تصريح کرد: گواهي پايان دوره آموزشي نيز از سوي اداره کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان قم صادر ميشود.
اين مقام مسئول در معاونت هنرهايسنتي و صنايعدستي استان قم خاطرنشان کرد: رشتههاي معرقچوب، قلمزني، رودوزيهاي سنتي و گليم بافي از رشتههايي هستند که در اين دورهها به صورت رايگان آموزش داده ميشوند.
وي با بيان اينکه هنرجويان در پايان هر دوره دو نمونه کار ارائه ميدهند، افزود: يک نمونه براي اداره کل ميراثفرهنگي استان است که پس از پايان تمامي دورههاي آموزشي با مشارکت بهزيستي استان نمايشگاهي از آثار مددجويان برپا ميشود.
/115
انتهای پیام/