تبديل پارک بمو به مرکز جذب طبيعت‌گرد

به گزارش ميراث‌آريا(chtn) ابراهيمي؛ مدير کل محيط‌ زيست فارس ضمن بيان اين مطلب تصريح کرد: استان فارس با برخورداري از جاذبه‌هاي طبيعي تنوع حيات وحش و گياهان يک ايران کوچک است.

وي با بيان اينکه اين پارک با مساحت 48 هزار هکتار 112 گونه جانوري و گونه‌هاي بي‌نظير گياهي را در خود جاي داده است، اظهار داشت: اين پارک علاوه بر اينکه توانايي جذب طبيعت‌گرد و ايجاد درآمد را دارد مي‌تواند به عنوان يک مرکز تحقيقاتي و برخوردار از نظر تنوع‌زيستي به منظور بهره‌گيري در پزشکي و استفاده‌هاي درماني مطرح باشد.

ابراهيمي با اشاره به طبيعت زيبا و بکر پارک ملي بمو افزود: تپه‌هاي پوشيده از گل‌هاي بهاري، در دل کوه‌هاي عظيم زاگرس با تنوع گياهي و جانوري بي‌نظير مي‌تواند جايگاهي مناسب براي حضور هزاران طبيعت‌گرد، محقق و علاقمندان به طبيعت باشد.

مديرکل محيط‌زيست استان فارس اظهار داشت: با توجه به وجود اين ظرفيت در پارک ملي بمو مي‌توان آن را به يک مرکز جذب طبيعت‌گرد و ايجاد درآمد جهت رشد و توسعه استان مطرح کرد.

وي متذکر شد: ايجاد قطب طبيعت‌گردي در پارک ملي بمو علاوه بر جذب طبيعت‌گردان و توسعه صنعت جهانگردي در استان مي‌تواند تاثير بسزايي در توسعه اقتصادي استان داشته باشد و زمينه‌اي مناسب جهت ايجاد اشتغال جوانان به شمار مي‌رود.

ابراهيمي گفت: پارک ملي بمو در مجاورت شهر شيراز از حدود 40 سال قبل تاکنون مورد حفاظت قرار گرفته و در حال حاضر از لحاظ تنوع زيستي در رده پارک‌هاي تراز اول کشور و حتي جهان قرار دارد.

وي خاطرنشان کرد: اين پارک با داشتن مناظر طبيعي بي‌نظير و ظرفيت مطالعاتي پژوهشي و تفرجي بسيار بالا و موقعيت مکاني بسيار مناسب در مسير تخت جمشيد از موقعيت ممتازي جهت توسعه صنعت اکوتوريسم برخوردار است.

اين مقام مسئول در اداره کل محيط زيست استان فارس خاطرنشان کرد: اين صنعت مي‌تواند با توجه به ارزآوري و سود مناسب نقشي عمده در بهبود شرايط اقتصادي و معيشت جوامع محلي ايفا کند.

/115



انتهای پیام/

کد خبر 1389041641