وي افزود: ذخاير معدني در سال 1342 توسط روس ها و انگليسي ها کشف شد و قريب 46 سال است که از عمق کوههاي اين شهرستان ذغال استخراج ميشود.
فرماندار شهرستان زرند اظهار داشت:وجود سنگهاي آهن، زينتي و کارخانههاي ذغالشويي، کک سازي، تعاونيها و وجود کارخانههاي کوچک نيز از ديگر پتانسيل هاي قابل توجه اين شهرستان است.
وي بيان داشت:ميراث فرهنگي، مناطق بکر و طبيعي شهرستان زرند در سالهاي گذشته ناشناس واقع شده که \"ردپاي دايناسورها\" در ده عليرضا و روستاي گيسک به عنوان منطقه اکوتوريسم از جمله اين موارد است.
فرماندار شهرستان زرند تاکيد کرد: درسالهاي اخير در رابطه مناطق گردشگري اين شهرستان اعتبارات زيادي تخصيص يافت و ما با همکاري اداره ميراث فرهنگي توانستيم تبليغات خوبي را انجام دهيم ولي هنوز تا نقطه هدف راه زيادي است.
هاشمي گفت: در سال 83 با وقوع زلزله اگرچه با تلفات انساني و تخريب بسياري از ساختمان ها مواجه شديم اما ورود افراد از سراسر کشور به اين مناطق باعث شد تا قابليتهاي کشاورزي، صنعت، معدن و همچنين گردشگري به سايرين شناسانده شود.
وي ادامه داد: با اعتباري بالغ بر 11 ميليارد و 600 ميليون تومان به دنبال راه اندازي جاده زرند- بافق يزد هستيم چرا که اين مسير حدود يک ساعت و نيم فاصله را به استان يزد کوتاه ميکند و همچنين ارتباط با خراسان، ما را از بن بست و رکود بيرون ميآورد.
فرماندار شهرستان زرند با اشاره به نمايندگي هاي اداره کل ميراث در شهرستان ها افزود: اميدوارم اين نمايندگيها با همت عالي خود در جهت شناساندن و آگاهي رساندن پتانسيل ها و آثار تاريخي اين شهرستان همت گمارند./117
انتهای پیام/