ايجاد پايگاه ساساني‌شناسي در بيشابور

مدير پايگاه پژوهشي شهر تاريخي بيشابور با بيان اين مطلب به ميراث آريا(chtn)،گفت: آثار متعدد ساساني اين مجموعه و اهميت آنها، خصوصاً وجود بيشترين نقش برجسته‌‌هاي ساساني (8 نقش برجسته )، سابقه مطالعات پژوهشي بيشاپور از آغاز تاکنون، آثار نمايان شده بافت شهري عصر ساساني در اين مجموعه، تنوع آثار برجاي مانده از روزگار ساسانيان و ... زمينه را براي ايجاد مرکز ساساني‌شناسي در اين پايگاه فراهم آورده است .

مصيب اميري در ادامه به محدوده فعاليت پايگاه پژوهشي بيشاپور اشاره کرد و گفت: محدوده‌اي که فعاليت پايگاه پژوهشي بيشاپور را شامل مي‌شود، محدوده‌اي است که در شکل‌گيري شهر تاريخي بيشاپور نقش داشته است که از مشرق به تنگ چوگان، شمال شرقي به غار شاهپور، از شمال به امامزاده سيد حسين و چشمه‌ سراب اردشير، از جنوب غربي به روستاي اسلام‌ آباد، از جنوب شرقي به روستاي چمران و چشمه‌سراب دخترون محدود مي‌شود.

وي با بيان اينکه فعاليت‌هاي پايگاه بيشاپور عمدتاً در اين محدوده و بطور اخص در تنگ چوگان و شهر تاريخي بيشاپور صورت مي‌گيرد ، اضافه کرد: با توجه به وجود آثار متعدد تاريخي در شهرستان کازرون و ارتباط آن‌ها با شهر تاريخي بيشاپور فعاليت‌هاي پژوهشي پايگاه حوزه گسترده‌تري را شامل مي‌شود.
/104

انتهای پیام/

کد خبر 1389042241