اميد عزيزي افزود: واژهها،آداب و سنتها، دستاوردها و دستساختههاي انسانها با گذشت زمان نابود ميشوند، در اين ميان، نسلهاي جوانتر بازندههاي اصلي خواهند بود.
سرپرست موزه ميراث روستايي گيلان تصريح کرد:برپايي موزهي ميراث روستايي گيلان، يکي از معدود تلاشهايي است که با هدف ثبت و نوشتاري کردن و بازسازي بخشي از ميراث فرهنگي و معنوي مردمان اين سرزمين صورت گرفته است، تا اهالي امروز گيلان، بخشي از زندگي گذشته خود را در اين موزه بازيابند.
اين مقام مسئول ادامه داد:حفظ هويت بومي و شناساندن آن به مردم (به ويژه بانوان)، غنيسازي فرهنگ ملي، تحکيم وحدت بومي، تقويت فرهنگ خودباوري و خردورزي، ايجاد انگيزه در جوانان براي کار و تلاش، با اتکا به امکانات و توانمنديهاي موجود و اميد به زندگي بهتر، مهمترين اهداف موزه است.
وي گفت:موزه براي دستيابي به اين اهداف، سعي ميکند علاوه بر ساخت بناهاي سنتي، به شکل اوليهي آن و نماياندن نحوهي زندگي گذشتگان، در روزهاي بازديد در محل موزه، به اجراي برنامههاي متنوعي چون نمايشگاهها و مراسم خاص بپردازد با توجه به اينکه يکي از اهداف موزه، مستندسازي ميراث مادي و معنوي حوزههاي فرهنگي_معماري گيلان است./117
انتهای پیام/