وي تصريح کرد: امروزه بهرهمندي از صنعت مهم و درآمدزاي گردشگري بسيار مورد توجه جامعهجهاني قرار دارد و کشورهاي مختلف سعي دارند با بهرهمندي از تمهيدات خاص سهم بيشتري از اين صنعت و درآمد حاصل از آن را نصيب خود کنند.
رحمدل هدف از برگزاري اين جشنواره را توسعه گردشگري در استان لرستان عنوان کرد و بيان داشت: برگزاري اين جشنواره به صورت سالانه و به عنوان نقطه عطفي در تقويم گردشگري موجب ميشود تا جذب گردشگران را در ايام برگزاري به استان داشته باشيم .
مدير کل ميراث فرهنگي استان لرستان با اشاره به تقارن برگزاري نخستين و دومين دوره جشنواره فرهنگ منطقهاي اقوام زاگرسي در ماه شعبان ابراز اميدواري کرد که تا سومين و چهارمين دوره برگزاري جشنواره اين تقارن را شاهد باشيم.
رحمدل ادامه داد: اين جشنواره را با محوريت صنايعدستي و سوغات، گردشگري و آواهاي بومي برگزار کرديم تا تأييدي بر مشترکات فرهنگي غني استانهاي مستقر در سلسلهجبال زاگرس باشد چرا که اين مشترکات فرهنگي به طور يقين نقش مهمي در ايجاد همدلي و وحدت ملي اين اقوام در طول تاريخ داشته است.
اين مقام مسئول در ميراث فرهنگي استان لرستان افزود: ميتوانيم زاگرس را مبدأ تاريخ کشور محسوب کنيم چرا که مردم اين خطه و اقوام مختلف ساکن در اين مناطق مشترکات فرهنگي بسياري دارند که به قديمالايام بازميگردد.
وي تقويت فرهنگ بومي را از ديگر اهداف برگزاري اين جشنواره عنوان کرد و افزود: وقتي فرهنگهاي مختلف کشور در معرض توجه قرار گيرند تلاش براي تقويت آنها نيز در بين صاحبان اين فرهنگها بيشتر ميشود و توسعه گردشگري از عوامل تقويت فرهنگهاست.
رحمدل همچنين اظهار داشت: صنعت نفت به عنوان صنعت اول کشور اثرات زيست محيطي را به دنبال دارد در حالي که گردشگري يک صنعت سبز است و هيچ تهديدي را متوجه محيط زيست نميکند، بنابراين بايد زمينه درآمدزايي از اين صنعت را در کشور افزايش دهيم.
وي در خاتمه ابراز اميدواري کرد که برگزاري چنين جشنوارههايي به صورت مستمر در استانهاي مختلف مورد توجه قرار گيرد و شاهد برپايي پايهدار آن باشيم.
/115
انتهای پیام/