حسن محسني افزود: اين جشنواره به صورت همزمان در چهار فضاي مختلف شامل کاروانسراي خانات، کاخ گلستان، مجموعه فرهنگي، تاريخي سعدآباد و مجموعه نياوران داير است.
وي با تأکيد بر اينکه اين جشنواره چندين ويژگي منحصر به فرد دارد، ادامه داد: وجه ملي اين جشنواره يکي از مواردي است که بايد به آن دقت شود زيرا تا کنون در هيچ جشنواره اي از حضور تمامي اقوام سراسر کشور به صورت همزمان بهره مند نشده ايم.
اين مقام مسئول تصريح کرد: زمان طولاني که اين جشنواره دارد و برنامه هاي ويژه و پرشکوهي که براي آن درنظر گرفته شده نيز در نوع خود بي نظير است.
سخنگوي سازمان ميراث فرهنگي در ادامه گفت: اين جشنواره که در چهار فضا به صورت همزمان برگزار مي شود فرصت ويژه اي را براي عرضه و معرفي توليدات هنرهاي سنتي و صنايع دستي فراهم مي کند.
وي با تأکيد بر اينکه اقوام گوناگون سراسر کشور نيز به صورت چرخشي در اين فضا هنرنمايي مي کنند، ادامه داد: هدف از برگزاري اين جشنواره ارائه و خلق تصوير جامعي از فولکلور و اقوام ايراني در کنار هنرهاي سنتي و صنايع دستي ايران زمين است.
مدير کل روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در ادامه اظهار داشت: برگزاري چنين جشنواره هايي به يقين تأثير مثبتي بر رونق صنعت گردشگري نيز مي تواند داشته باشد.
وي با بيان اينکه در فاز اول اجراي اين جشنواره 180 غرفه عرضه و فروش هنرهاي سنتي و صنايع دستي داير شده، گفت: فاز دوم جشنواره فرهنگ و فولکلور اقوام ايراني از 5 مرداد آغاز مي شود که در آن 300 غرفه به صنايع دستي اختصاص مي يابد.
سخنگوي سازمان ميراث فرهنگي افزود: بحث اطلاع رساني و تبليغات در فاز دوم به صورت جدي تري پيگيري مي شود.
وي يادآور شد: همزمان با برگزاري اين جشنواره، سه جشنواره ديگر نيز در استان هاي خراسان جنوبي، کهگيلويه و بوير احمد و چهارمحال و بختياري نيز به معرفي ميراث معنوي، هنرهاي سنتي و صنايع دستي مي پردازند.
محسني در پايان خاطر نشان کرد: جشنواره فرهنگ و فولکلور اقوام ايراني از 29 تير آغاز شده و تا 29 شهريور ادامه دارد.
112/
انتهای پیام/