آنها اعلام کردند شکلاتهاي تيره رنگ به دليل داشتن مقادير بيشتر آنتي اکسيدانها و کاکائو بهتر از شکلاتهاي شيري يا سفيدرنگ ميتوانند از بيماريهاي قلبي پيشگيري کنند.
کارشناسان پيشنهاد مي کنند مردم با آگاهي درست از فوايد شکلات آن را در يک رژيم غذايي سالم و متعادل استفاده کنند تا دچار اضافه وزن نشوند.
همچنين نتيجه تحقيق نشان داده است، بعد از مصرف شکلات سياه عروق خوني دهليزهاي قلب بطور متوسط از ۳۶/۲ ميلي متر به ۵۱/۲ ميلي متر اتساع يافت اما در افرادي که شکلات سفيد فاقد کاکائو مصرف کرده بودند قطر اين عروق ثابت باقي ماند./122
انتهای پیام/