به گزارش ميراث آريا (chtn )، پژوهشگران آلماني در تحقيقاتي که براي مدت بيش از هشت سال روي بيش از بيست هزار نفر انجام دادند دريافتند ، دانه‌هاي کاکائو شامل فلاوانول هستند که مي‌تواند باعث افزايش اکسيد نيتريک در خون شده و عملکرد رگ‌هاي خوني را بهبود ببخشد.

آنها اعلام کردند شکلات‌هاي تيره رنگ به دليل داشتن مقادير بيش‌تر آنتي اکسيدان‌ها و کاکائو بهتر از شکلات‌هاي شيري يا سفيدرنگ مي‌توانند از بيماري‌هاي قلبي پيشگيري کنند.

کارشناسان پيشنهاد مي کنند مردم با آگاهي درست از فوايد شکلات آن را در يک رژيم غذايي سالم و متعادل استفاده کنند تا دچار اضافه وزن نشوند.

همچنين نتيجه تحقيق نشان داده است، بعد از مصرف شکلات سياه عروق خوني دهليزهاي قلب بطور متوسط از ۳۶/۲ ميلي متر به ۵۱/۲ ميلي متر اتساع يافت اما در افرادي که شکلات سفيد فاقد کاکائو مصرف کرده بودند قطر اين عروق ثابت باقي ماند./122

انتهای پیام/

کد خبر 1389050120